Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mrucznik [RP] . Szybka kasa. (pomocy)

TracerxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pisałem już ten temat, ale w złym dziale i pewnie nie zostanie wgl dodany, więc tutaj dodam.

Co tu dużo mówić, szybka i duża kasa potrzebna. Żadnych mechaników itp bo z tego nic nie ma.

Muszę kupić jakieś dobre autko i domek. Jeżdżę landstalkerem i źle nie jest, ale przydałby się jeszcze jakiś buffalo czy może sultan.

Znacie jakieś dobre sposoby ? A może jakiś działający sobeit czy coś ? ;D

Z góry dzięki za pomoc. ( dam like ) .

Opublikowano

Oj oj bez RP to marnie do FBI się dostać. Jak nie ogarniasz to najlepiej iść do jakieś szajki tam się nauczysz. A do FBI można się dostać jak jest rekrutacja IC albo na forum. W najlepszym przypadku dostaniesz się do LSPD( 3x trudniej niż do FBI) napiszesz o przeniesienie i będziesz w FBI. Albo dostaniesz się do NG( tam jest mała kasa strasznie ale tzw Żołd dla wojskowych) i poprosisz o przeniesienie. Ale tak jak mówię bez dobrego RP możesz liczyć co najwyżej na przeniesienie z NG.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie jestem jakiś znawcą na tym serwie i ciężko ogarniam RP, więc teraz jak się dostać do FBI ? ;D 

Hmm... Cze....

Gram na Mrucznik'u nawet mozesz mnie znać..

Chętnię ci zrobie jakieś CV w 5 minut. Z takim CV jak ja robie wszędzię się dostaniesz ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...