Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] BAN Perm?! - PILNE!

KamilMGx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie. Otóż przed chwilą na moim koncie grał mój kumpel, ja sobie chciałem wejść i pisze, że złe passy. Drugi kumpel mi powiedział, że on siedzi i żebym się nie martwił. On lognął, bo go wywaliłem a mimo tego na konto nie wszedłem. Teraz wgl passy nie działają, ani na stronie ani w grze. Mi i koledze, mam do niego ogromne zaufanie i wgl mam tez passy do jego konta, wiele razy tak gralismy i on i tak ma x2 lepsze konto odemnie wiec na pewno nie ukradl. Czy jesli on jest na koncie i ja bede probowal wbic to od razu sie passy zmieniaja?! Do Riotu poki co nie pisalem, bo jak napsize ze kolega gral to pewnie wezma to jako elo-boosting. Mozliwe ze za to jest perm? bo nikomu passy nie dzialaja. Czy stracilem konto?

Opublikowano

Spróbuj odzyskać hasło przez stronę LoLa. Jeśli nie da rady, to pisz do supportu i powinieneś je bez problemu odzyskać. Tylko nie pisz, że dzielisz konto :)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Czyli są 3 możliwości:

1. Kolega ci ukradł konto

2. Kolega miał na kompie keyloggera

3. Masz na kompie keyloggera

@Ten twój kolega zna passy do e-maila?

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Dobrze rozumiem tego Pana, myślę ze to był zmasowany atak hakerski. Niby u mnie wszystko dobrze, jestem teraz na VPN i nikt mnie nie atakuje ale wcześniej co chwile mi łącze wywalało i jeszcze mi na PW ten haker napisał. Co się dzieje ktoś jeszcze ma taki problem?

#dodam ze zaczeło się tak dziać jak kupiłem dużą ilość RP.

Opublikowano

Mi wszystko działa.

Pisz do supportu.

Tylko nie wspominaj, że kolega zna pasy.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Okej, dzieki za pomoc wlasnie formatuje komputer, na ktorym grywam. O dziwo skradziono tylko emaile do lola a nie skradziono innych gier. Jednak ta sprawa wgl nie jest zwiazana z tym kumplem.

Opublikowano

No czyli masz ten problem co ja, ten "hacker" nawet do mnie napisał. Dobrze ze w ostatniej chwili odłączłem internet a przeskanowałem komputer. A teraz jadę na VPN i ataków o dziwo nowych nie ma.

Opublikowano

Jeśli to był by ban, to wyskoczył by Ci komunikat. Najwidoczniej ktoś Ci ukradł konto, pisz do supportu, masz duże szanse na odzyskanie konta.

Opublikowano

Wczoraj jakis gosciu o nicku summoner i jakies cyfry tez mi jakies pw wyslal (link do free rp :D)

,ale nie sprawdzalem czy pas dzialaja... Nie wchodzilem, bo ciota nie jestem, ale zaraz sprawdze.

Opublikowano

Pisz do supportu, masz 80% szans na odzyskanie konta.

Nie pisz im tylko o tym ze ktokolwiek znał passy do konta a powinni pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...