Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sezon 4

Diaxonn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam aktualnie mam diamenta 1 i mam pytanko co będę miał w następnym sezonie? Będę musiał od nowa wbijać? Czy po wygraniu np. 5 z 10 gier będę w diamencie od razu?

Opublikowano

Jak wygrasz 10/10 to pewnie bd w gold 1 i znowu pomalutku do diamentu :)

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Pytanie:

Jak teraz siedzę w silver V i wygram 10/10 (choć i tak nie wygram) to będę w silver V czy gdzie?

Możesz być nawet w Goldzie :)

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

coś mi śmierdzi ten twój diament nie wierze ^^ i do tego 1 post

Nie obchodzi mnie co Ci śmierdzi koleś bo nie potrzebuje żebyś mi wierzył jaką mam dywizje.I nie spamuj w temacie niepotrzebnymi postami

Opublikowano

Pytanie:

Jak teraz siedzę w silver V i wygram 10/10 (choć i tak nie wygram) to będę w silver V czy gdzie?

Powinieneś być w granicach gold 5 albo wyżej.

Opublikowano

Wiem że jak był konieć s2 to Riot to rozwiązywał tak:

dodawał ci 1200 elo do twojego aktualnego elo i dziełił to przez 2 co umożliwiało graczom z nikim elo znowu wrocic na wyszze elo a graczy z wyzszym elo troszkę zniżyć

Opublikowano

Witam aktualnie mam diamenta 1 i mam pytanko co będę miał w następnym sezonie? Będę musiał od nowa wbijać? Czy po wygraniu np. 5 z 10 gier będę w diamencie od razu?

diamenta 1? Po takim pytaniu możesz być najwyżej w bronze 1.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Raczej nie będzie tak dużo podwyższać Twojej obecnej dywzji,pewnie będzie tak że jak wygrasz 10/10 to będziesz w obecnej,a niżej będzie po -40 mmr,więc jak przegrasz 8-10 z tego diamondu 1 to tak około diamond 3/4.

Opublikowano

Po 10/10 prawdopodobnie będziesz miał swoją aktualną ligę a za kazde dwie wygrane mniej -1 dywizja. To są tylko moje domysły, nie ma potwierdzonego info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...