Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Stabilne pliki pod hamachi, oldschool serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie, bez żadnych dziwactw jak Derin czy Rykox, łatwe w edycji i najlepiej czyste. Co polecacie?

PS. zależy mi też zeby miały własnego clienta, by już nie grzebać w nim...

The past has gone

Opublikowano

Wiadomo, że Terenzo.

Z klientem, proste, zwykłe pliki.

jak mam niby je pobrać jak tam jedyny plik z pliami serwerowymi to jakiś .rar który po rozpakowaniu waży 44 mb?

The past has gone

Opublikowano

jak mam niby je pobrać jak tam jedyny plik z pliami serwerowymi to jakiś .rar który po rozpakowaniu waży 44 mb?

a wiesz że masz jeszcze coś takiego jak gotowa maszyna w temacie i to pobierasz łączysz razem i stawiasz na tym serwer

Opublikowano

mt2full.tgz wrzucamy do / i rozpakowujemy ( tar -xvf /mt2full.tgz )

I pliki się instalują.

Poza tym jak wspomniał UP jest tam też gotowa maszyna, ściągasz, łączysz party i uruchamiasz w VB jako VHD.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

a tak żeby już nie zakładać nowego tematu. Są komendy do tych plików? na kostiumy etc

The past has gone

Opublikowano

a wiesz że masz jeszcze coś takiego jak gotowa maszyna w temacie i to pobierasz łączysz razem i stawiasz na tym serwer

jak połączyć? bo nie rozumiem tego co napisał terenzo. Kiedyś jak robiłem serwer nie trzeba było nic łączyć... mam to po prostu wrzucić do tego?

aha i jak z clientem? jak się połączyć? w jakim pliku IP wpisać bo też coś nowego jest, kiedyś były te pliki z surka

PS, sorki że tak męcze ale nie chce zakładać nowego tematu, i kazdy kto napisze coś odrobine sensownego ma lajka

EDIT : wrzuciłem te pliki do foleru razem, i wszystko odpalone ale kiedy loguje się przez tego clienta od terenzo pasek dochodzi do końca, i gra się zamyka

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...