Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

[Problem] Internet

Pitagoras333

Pytanie

Opublikowano

Witam, mam dziwny problem z internetem, jest to radiówka, 1,5 mb, mianowicie, kiedy siedzę sobie na kompie wszystko jest ok, ale gdy włącze wi-fi w telefonie, (mając otwarty internet w komputerze) to mi na kompie odcina, aż do chwili gdy tel się połączy, a potem co 3-5 min. rozłącza internet w kompie.... POMOŻECIE?

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dziwny problem z internetem, jest to radiówka, 1,5 mb, mianowicie, kiedy siedzę sobie na kompie wszystko jest ok, ale gdy włącze wi-fi w telefonie, (mając otwarty internet w komputerze) to mi na kompie odcina, aż do chwili gdy tel się połączy, a potem co 3-5 min. rozłącza internet w kompie.... POMOŻECIE?

Dziwne to jest Twoje zapytanie, równie dobrze moge napisać- moj sasiad rano włacza piłe spalinową a mi w rowerze łancuch spada.

NIc nie napisałeś o sprzęcie tyko ref dajesz.

kup normalny router i rozsyłaj internet bez problemu do wielu urzadzen wi-fi w domu bez problemu.

Tyle, że jak nie opiszesz co, gdzie i jak to nawet jak kupisz moze sie okazać, że nadaje się to na smietnik bo nie bedzie działać jak trzeba.

Jestem wesoły Tomek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...