Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Promote czy 1lp? Plat 1.

Kusiuv2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, wygralem przed chwila gre w plat 1, mialem 98lp. Dostalem po wygranej 1 i mam 99. Teraz zaczalem kolejna ( zapewne przegram -_-) i dostane promote czy nie? moze mi dodac +0 ze wzgledu na mmr?

Opublikowano

Okej, dzieki za odpowiedz. Kurde no szkoda bo postanowilem dzisiaj caly dzien napierdzielac zeby wbic ten diamond a tu lipa.

Ja aktualnie mam -3 w Gold 1, a postanowiłem że wbije do poniedziałku Platyne :) Trzeba nolajfić!

Powodzenia ;)

8372383248.png
Opublikowano

Ja aktualnie mam -3 w Gold 1, a postanowiłem że wbije do poniedziałku Platyne :) Trzeba nolajfić!

Powodzenia ;)

Mówiłeś że nie wbijasz/wbijesz

to zależy od twojego mmr, i czy system cie nie sprawdza.

Opublikowano

Przegralem , -3 za gre kurwa nierealne to jest, zeby dodawalo po 1/2 lp za gre a za lose -3. Przeciez teraz 1 lose jest rownoznaczny z 2 losami , bo dodaje po +2 albo 1. Z 99 na 96 spadlem, gg. RIot mechanics.

Opublikowano

Przegralem , -3 za gre kurwa nierealne to jest, zeby dodawalo po 1/2 lp za gre a za lose -3. Przeciez teraz 1 lose jest rownoznaczny z 2 losami , bo dodaje po +2 albo 1. Z 99 na 96 spadlem, gg. RIot mechanics.

Będąc dawniej w Silver 1 miałem 99 LP, spadłem do 82 LP, zagrałem jeden mecz i miałem promo. Próbuj! ;)

8372383248.png
Opublikowano

Jak się ma słabe mmr to tak jest.

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...