Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Wkrótce poradniki dla początkujących i średnio zaawansowanych.

rozkur3wiaotr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie :)

Zrobiłem właśnie filmik w którym ,, robie plejsy ''

A tak na serio, jest to krótki frag movie :)

Na kanale będą się pojawiały kolejne filmy związane z tematyką Call of Duty: Ghosts!

Planuję zrobić poradnik dot. Gry pistoletami maszynowymi, ,,Jak grać lepiej'' , ,,Jaką brać na tę mapę? '', ,,Gdzie oczekiwać na wrogów'' . Są to tematy które rozwidlę w następnych filmikach.

Jeśli chcesz być graczem powyżej normy, zasubskrybuj mój kanał, na pewno nie pożałujesz!

http://www.youtube.com/watch?v=1GNDCjkA_TY&feature=youtu.be

Myślę, że trafi to do dużego grona ludzi gdyż smutno mi się robi jak widzę osoby które mają 1/22 na koniec meczu!

Pozdrawiam :)

PS: Następny filmik jutro :D

Opublikowano

Filmik taki sobie, podkład muzyczny... już lepiej było puścić dźwięk z gry.

Co do twoich umiejętności (czyt. skilla) to na początku filmiku jeśli jesteś twarzą w twarz z przeciwnikiem od razu się kładziesz - zero refleksu. W dalszej części filmiku już się nie kładziesz ponieważ strzelasz przeciwnikom w plecy. W 3:40 gdzie wymagany był refleks zapomniałeś się położyć i padłeś. Końcowe staty - patrząc na cały twój team i team przeciwnika to jakieś noobki wam się trafiły bo prawie wszyscy mieli kd na +.

W skrócie fragmovie Ci nie wyszło ale jestem ciekaw poradników.

Opublikowano

Filmik taki sobie, podkład muzyczny... już lepiej było puścić dźwięk z gry.

Co do twoich umiejętności (czyt. skilla) to na początku filmiku jeśli jesteś twarzą w twarz z przeciwnikiem od razu się kładziesz - zero refleksu. W dalszej części filmiku już się nie kładziesz ponieważ strzelasz przeciwnikom w plecy. W 3:40 gdzie wymagany był refleks zapomniałeś się położyć i padłeś. Końcowe staty - patrząc na cały twój team i team przeciwnika to jakieś noobki wam się trafiły bo prawie wszyscy mieli kd na +.

W skrócie fragmovie Ci nie wyszło ale jestem ciekaw poradników.

Gdy się kładzie jest bardzo duża szansa, że przeciwnik Cię nie trafi. ten ruch jakoś się zwał ale zapomniałem :( . Zobacz mój drugi filmik w który wysłałem, jest tam o wiele lepiej moim zdaniem, aczkolwiek może Ci przeszkadzać dubstep w tle.

Opublikowano

Jeśli chodzi o muzykę to nie dlatego że nie słucham tego typu muzyki tylko moim zdaniem kompletnie nie pasuje. Wiem że gdy się kładziesz to jest mniejsza szansa że przeciwnik Cie nie trafi ale z tego co już trochę gram to zauważyłem że nie jest to mile widziane, coś jak skakanie gdy się zauważy przeciwnika w BO2 wszyscy krzyczeli "Bunny!" - oczywiście w negatywnym odczuciu.

Opublikowano

Gdy się kładzie jest bardzo duża szansa, że przeciwnik Cię nie trafi. ten ruch jakoś się zwał ale zapomniałem :( . Zobacz mój drugi filmik w który wysłałem, jest tam o wiele lepiej moim zdaniem, aczkolwiek może Ci przeszkadzać dubstep w tle.

Muza z DII, szacun ziom :P

Ale to nie pasuje do ghosta wgl -,- jak dla mnie to lipa.. na odwal zrobiony, ale to tylko moje zdanie.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...