Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ELO-BOOSTING

SirMarthes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Mam takie pytanie: Czy jak z gościem grałem duo mecze i on mi w zamian za to wysłał gifta i rp (grałem tylko duo nie wchodziłem na jego konto) to czy za to mogę dostać bana, bo coś kolo zaczął być niezadowolony i napisał do mnie, że wysyła screeny do Riotu za ELO-BOOSTING. Z tego co przeczytałem to elo-boosting jest tylko wtedy gdy gram na jego koncie, prawda czy nie?

Opublikowano

Możesz grać duo z kim chcesz i jak chcesz, riotu to nie obchodzi. Prezent jak to prezent jest za nic (świąteczny), a nie za coś, czyli w skrócie, dostałeś prezent z dobrej woli drugiej osoby ;)

Opublikowano

nie wciskajcie mu kitu, za takie coś jest ban, przecież riot sam pisał i zbanował jakiegoś światowego gracza za takie rzeczy

Zbanowali go bo on grał na kolegi koncie ... a tutaj graja razem na swoich ...

Wiec nie ma za to bana w 100%

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

nie wciskajcie mu kitu, za takie coś jest ban, przecież riot sam pisał i zbanował jakiegoś światowego gracza za takie rzeczy

Riot zbanował tego gracza, ponieważ grał na koncie swojego znajomego

@up

Pierwszy :D

Opublikowano

Duoq z kimś, a wchodzenie na kogoś konto i granie na nim by wbić mu elo to 2 inne rzeczy.

Za duo nie ma bana.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Nie ma bana na 100% tak jak koledzy pisza to elo boosting jest kiedy grasz na koncie kolegi a duo mozesz grac z kim chcesz kiedy chcesz i gdzie chcesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...