Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który skrypt/plugin dla irelki i orianny?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ori od Anonymousa jest darmowa? Jak znaleźć ten skrypt bo nie widzę na żadnym spisie

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

super dziękuję, a jak to zainstalować ? Bo widzę że jest wersja REBORN i REVAMPED.. REBORN mam wrzucić do folderu "/SidasAutoCarryPlugins" a ja nie mam takiego folderu :/ wszystkie pluginy do sac mam w common :/ troche nie rozumiem tego wytłumaczenia poniżej :/ Mam mieć te dwie wersje jednocześnie czy wybrać jedną ? aa i REVAMPED ma być z extension.lua.. a gdzie znajdę to extension ?

REBORN:

You have to put script into lua file. File have to be placed in Scripts/SidasAutoCarryPlugins/aOrianna.lua.
Filename can be diffrent, it will load anyway. You just have to put it into right folder, and load AutoCarry =)
REVAMPED:
Make script called "SidasAutoCarryPlugin - Orianna" with extension .lua.
Load AutoCarry, go to game as Orianna nad it should load.

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Reborn to closed-beta nowej wersji SAC, której nie masz (tak zakładam, gdybyś zapłacił 10 funtów to wiedziałbyś). Wrzucasz plugin do common jak każdy.

aa i REVAMPED ma być z extension.lua.. a gdzie znajdę to extension ?

Extension to rozszerzenie..

Opublikowano

Dziękuję! Przetestowałem i działa wyśmienicie. Czasem denerwuje jak używa Q+E i nie trafia albo uzywa jak jest odrobinę poza zasięgiem. W early game trochę też irytuje jak mi wypala manę bijąc miniony ze skilli ale to pewnie kwestia ustawień.

2ex0sgm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...