Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu wszyscy się tak jarają tym Wake Me Up Avicii ._.

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko do was: czemu tak wszyscy się tym jarają? Ja wiem że country, że mix, że niezależny ale ile można? Słyszałem to w kilku już reklamach i trailerze filmu...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Hahaha ostatnio też sobie zadawałem to pytanie jak 1/5 znajomych wrzuciła to na tablice. Nic nadzwyczajnego w tym nie widzę sorry słyszę*

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ja nie widziałem żeby ktoś aż tak się "jarał" tą piosenką jedynie to często ją słyszę w radiach niż np na dworze w szkole itp.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Ja nie widziałem żeby ktoś aż tak się "jarał" tą piosenką jedynie to często ją słyszę w radiach niż np na dworze w szkole itp.

To nie wiem gdzie ty żyjesz. Wystarczy ogarnąć ten dział i "dj" mixujących ten kwałek

Jarają się bo "wpada w ucho".

Opublikowano

Ale to juz 5 miesięcy chyba ;_;

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

tak się tym jaram że aż nie wiem co to jest.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

tak się tym jaram że aż nie wiem co to jest.

a co ty w ziemiance mieszkasz? :D

Ale to juz 5 miesięcy chyba ;_;

trudno ogarnąć to co siedzi ludziom w głowach, jakby niema przepisu na to czy odniesiesz sukces w tej branży no i jak długo

Opublikowano

a co ty w ziemiance mieszkasz? :D

trudno ogarnąć to co siedzi ludziom w głowach, jakby niema przepisu na to czy odniesiesz sukces w tej branży no i jak długo

Ja też tego nie znam,nie trzeba do tego żyć w ziemiance,wystarczy nie słuchać radia i nie żyć facebookiem,słucham w głównej mierze dubstepu (dobry dubstep mało medialny jest więc po co mi radio?) ostatni utwór aviciego słyszałem będąc w pierwszej klasie gimnazjum teraz jestem w pierwszej technikum,dobrze mi z tym że nie jestem na czasie z muzyką najbardziej popularną :P

Opublikowano

Ja też tego nie znam,nie trzeba do tego żyć w ziemiance,wystarczy nie słuchać radia i nie żyć facebookiem,słucham w głównej mierze dubstepu (dobry dubstep mało medialny jest więc po co mi radio?) ostatni utwór aviciego słyszałem będąc w pierwszej klasie gimnazjum teraz jestem w pierwszej technikum,dobrze mi z tym że nie jestem na czasie z muzyką najbardziej popularną :P

po pierwsze to była ironia, a po drugie nie obraź się ale to można tak porównać, chodzi o to, że wtedy to jest jakby izolowanie się od tego typu muzyki (każdy robi jak chce, ok) ale większość społeczeństwa nawet jeśli znikomo używa takich zabytków jak TV oraz radio i trochę nowoczesnych - twarzoksiążka oraz YT to jest duży procent że usłyszy tę piosenkę, przecież w tym dziale około kilkunastu razy pojawiła się ta piosenka, czy to w oryginale czy w jakiś remixie/secie

Opublikowano

Jak jeszcze były reklamy na Spotify to, to leciało tyle razy, że pożygać się można było i do tego jeszcze w radiu, w telewizji i WSZĘDZIE!

"Know Your Place"

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...