Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Dzialal a teraz ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc instalowalem od nowa system a przed tym serwer mc 1.6.4 norm dzialal oczywiscie mi dziala lecz teraz inne osoby nie moga wbic jaki moze byc tego powod ?

(serwer hamachi)

zapytalem cvo mu pisze gdy nie moze wejsc to mowi ze: Can't reach server

Serwer Minecraft 1.6.4:

IP Serwera?

Tutaj masz: erionmc.hopto.org

Wejdz sprawdz i graj :-)

Opublikowano

Wyłącz zaporę swojego systemu, ale uważaj Zapora to jakby zabezpieczenie przed włamaniem. A jak ją wyłączysz to udostępniasz swoje dane innym komputerom

Jak nie wiesz jak wyłącz to powiedz jakie masz oprogramowanie ( windows, 7 ,8 itp. )

Opublikowano

wyłącz antywirusa i zapore

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

a port? może masz zmieniony? jaki masz nick w sieci?

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@up w plikach może ma zmienione!

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

aha jestem w sieci to ja MrZenek jak coś napisz do mnie

@top dobrze

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...