Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Su122-44 czy T26E4(Super pershing)

mateusz10754

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co lepiej kupić do zarabiania. Myślałem nad super pershingiem ale kumpel mi podpowiedział że su122-44 jest lepszy. Więc mam dylemat co kupić. Proszę o opinie.

Opublikowano

Wolisz TD'ki czy medy? Robisz amerykańskie medy lub rosyjskie td?

Ja bym proponował dołożyć i kupić jg 8.8 lub t34

Zniżka 15% to ponad 1500 golda czli około 25-30zł

Tu masz porównanie Twoich czołgów:

Opublikowano

Do Zarobków jak Inni Koledzy Mówią to SP A Żeby sie pobawić i połapać fragi to SU

Wiec zarobki SP

Fun SU

Moim Zdaniem Dołóż i kup t-34 NIE Love bo to słabe gówno ;d

Opublikowano

up Lowe ma nie złego buffa dostac ;) 2 stopnie większa depresja i 20mm z boku więcej także teraz też będzie można nim coś zdziałać

Opublikowano

Spoko weź SP i pograj,a potem zobacz jak się przebija xD miałem SP sprzedałem i mam SU-122-44,nie zarobie nim jak SP ale przyjemniej mi się gra a nie jak "padłem" jakimś....

Opublikowano

Ha, ha, ha. No i co że SP zarabia wiecej? Miałem go i po 100 bitwach miałem rzygać jak wchodziłem nim do bitwy. Po prostu nie mogłem na to patrzeć... Su-122-44 jest o wiele lepsze, dostarcza wiele funu, więcej ci zarobi, ponieważ lepiej się nim gra i na pewno dłużej będziesz się z niego cieszył, niż z takiego Super Gówna. Pozdrawiam

7yoDoas.png

Opublikowano

Powiem ci tak. Sp jest na 8tierze ale ten czołg moim zdaniem zbytnio nie zarabia a zarabia się dmg . Już niepamietam jaką penetracje ma ale średnie obrażenia to 240. A co do Su-122-44 to jest niebo i bajka bo bardzo mobilny , Malutki , Dmg mam 400. No jak wyrzuci na 7 tiery a często wyrzuca to idzie lekko zrobić 4 lub nawet 5 tys dmg a przy tym około 90tyś hajsu więc zarobek niczemu sobie. Polecam go . DO zarobku z premka .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...