Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ban za poverleveling

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ban za poverleveling to perm? czy jest wcześniej jakiś czasowy?

Opublikowano

Graliśmy hireda ^^ I po grze wbił do nas do roomu GM-Xtreme, i mówił że nagrywał całą grę, tam kolega próbował się tłumaczyć że gra się zbugowała itp, i teraz kolejne pytanie czy po takim niemiłym spotkaniu GM od razu banuje, czy dopiero dnia następnego? Bo my z kolegą mamy już nasrane w gaciach - COL1 i MAJ3 :/

Opublikowano

Graliśmy hireda ^^ I po grze wbił do nas do roomu GM-Xtreme, i mówił że nagrywał całą grę, tam kolega próbował się tłumaczyć że gra się zbugowała itp, i teraz kolejne pytanie czy po takim niemiłym spotkaniu GM od razu banuje, czy dopiero dnia następnego? Bo my z kolegą mamy już nasrane w gaciach - COL1 i MAJ3 :/

Mnie tam od razu po zagranej mapce zbanowali :D Tj. koniec mapy, lobby, chwile siedzę a tu "crash", no i witaj banie :P Możliwe że nie jestpewny do końca i musi nad tym pomyśleć, ale po tym co piszesz wychodzi na to, że są tam dowody, a więc "papa"

Opublikowano

Mnie tam od razu po zagranej mapce zbanowali :D Tj. koniec mapy, lobby, chwile siedzę a tu "crash", no i witaj banie :P Możliwe że nie jestpewny do końca i musi nad tym pomyśleć, ale po tym co piszesz wychodzi na to, że są tam dowody, a więc "papa"

Może wziął pod uwagę że oba konta z rangą nx - Silver

Opublikowano

Wątpię, jeśli nie zbanował od razu to tylko dlatego, że nie jest czegoś pewien, albo jest leniem, albo.. nie wiem. Normalnie powinien Wam z miejsca bana w twarz walnać, a zaraz po tym w dishonored list bodajże wpisać Valze pwr lvling spotted by gm

Opublikowano

Wątpię, jeśli nie zbanował od razu to tylko dlatego, że nie jest czegoś pewien, albo jest leniem, albo.. nie wiem. Normalnie powinien Wam z miejsca bana w twarz walnać, a zaraz po tym w dishonored list bodajże wpisać Valze pwr lvling spotted by gm

To jeszcze się aktualna lista nie ukazała :/

Opublikowano

Coś się kończy, coś się zaczyna, spróbuje się jeszcze odwołać lecz na ub już nie liczę. :(

Opublikowano

No, w miarę zgadza się z moją wersją :D Też przeszedłem przez te tortury:P

Szybko odrobisz z nowym acc, chyba, że dajesz sobie spokój..

Spróbuje się odwołać, płacząc w tickecie, szkoda mi trochę tych permów bo teraz od 0 nawet nie kupie sobie speeda za gp, szkoda również clanu lv4 którego lider stracił, a najbardziej szkoda czasu poświęconego na rozwój postaci (31.12.2012 - 10.11.2013), ale poznałem fajnych kolegów więc to jest bezcenne, nexon nam tego nie odbierze.

Jedynie przegiftowałem M4A1 na inne konto o wartości ok. 100k gp.

To na razie zamykam, jak się coś wyjaśni to dam znać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...