Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płyta Główna s.1150 do 500zł

TheFoQuSsi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten asrock niby lepszy, ale miałem do testów go, swoją g45 gaming i na MSi były do tego samego OC potrzebne mniejsze napięcia, niż na asrocku. W dodatku msi ma więcej bajerów i jest ładna, jeżeli to kogoś interesuje.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

@UP

Dopłacasz tylko dlatego że masz napis " Gaming" ta sama płyta kosztuje ~70zł mniej :P

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

@up na morelach 40zł ;) Dobra. Mniejsza o to. Poczekam aż będę kupował (styczeń/luty), bo może coś stanieje :D A tak apropo to kiedy nowe GTX 8XX? Bo wtedy też ceny w dół, a ja się czaję na 770 ^^

Opublikowano

GTX 8xx ?

najwcześniej wtedy kiedy Maxwelle wyjdą

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

To się spytaj tej forumowej wróżki kiedy 8xx wyjdą, bo ja nie wiem ;x

owszem, jak masz czas to możesz czekać, ale ja na jakieś gigantyczne promocje bym nie liczył.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Maxwelle mają wyjść pod koniec 14r

Opublikowano

Aaaaaaa to sorry

Zestawik :

http://www.morele.net/inventory/info/cwup6d/

Jakbyś mógł lekko dopłacić :P

Monitorek FHD :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...