Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka spraw - Nissan Silvia

N3ROMPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej wymaksować ją w klasie D, ja tak zrobiłem i spokojnie da radę wygrać w wyścigach/sprintach klasowych, pod warunkiem że nie trafi się na koksy typu MR2 i Eclipse GS-T.

Opublikowano

Jeśli chodzi o Silvię to jest to auto do klasy E na bardziej kręte traski gdzie Scirocco może nie dac sobie rady chodź nie często sie to zdarza.

W innych klasach to raczej kiep :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Aha a jakie skile wkładać?

Tzn. czy ta silvia ma dobre nitro/ przyśpieszenie?

Aktualnie ją mam, ale nie potrafię stwierdzić ;p

Hmm Nitro jak na klase D to chyba słabe ale wydaję mi się że przyspieszeniem nadrabia więc chyba lepiej pakować skile w coś "nie związanego z nitrem". ?

Opublikowano

Nitro ma średnie, ale za to przyśpieszenie bardzo dobre, z idealnym startem zawsze odskakuję nią innym na starcie.

Jedynie prędkość maksymalna mogłaby być trochę lepsza.

O dziwo bardzo dobrze radzi sobie z Pontiacami Solstice GXP, jedynie tak jak wyżej pisałem, MR2 i GS-T są problemem, a na niektórych trasach również Audi RS4.

Co do skilli to te na nitro się przydadzą, przede wszystkim te na zwiększenie jego mocy.

Do tego najlepiej wymaksowany perfect start i czas odnawiania nitro, można też dać skilla na zwiększenie zakresu obrotów, bo w wolniejszych wozach czasami trochę ciężko trafić w ten pasek.

Opublikowano

Jak dla mnie silvia tylko do klasy D bedzie nieraz ciezko cos ugrać zaleznie od trasy ale jak nie bedziesz jechal z jakimis koksami to lekko da rade wygrac kiedys Silvia niszczyla system jak sie tylko dalo osoby grajace kiedys wiedza o co mu chodzi ^^

Up@ Wątpię żeby osoba pytająca się o takie auto posiadała takie skille ale moge sie mylic

Co do samych skilli jeżeli nie masz nic to polecam 4x wydłużenie perfectu + zakres obrotów jak masz problem z trafieniem jak nie to 5x wydłużenie perfectu

jak masz moc nitro 2*/3* to zastąp zakres lub 1x wydłużenie perfectu. Jak będziesz miał 2*/3* wydłużenie perfectu (dostaniesz datkowe 0.5 sec jak masz tego typu skille wiec najbardziej oplaca sie dac 4sec + 0.5sec )

Najbardziej optymalna konfiguracja w modyfikacj 4* bedzie to:

-wydłużenie perfectu 4sec

-Moc nitro 40%-45%+

-wydłużenie nitro 40%+

-odnowienie nitro 30%+

Jak dla mnie szkoda bylo by cos takiego pakowac do silvi ale to tylko szczegół

Und3rsoldier.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...