Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steamgifts - pytanie

devv93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usłyszałem o tej stronie, że można wygrać jakieś gry za darmo. Wiem, że trzeba mieć na koncie gry o łącznej wartości 100$ i że tyle nie mam :) Ale próbowałem się zarejestrować i mam taki komunikat:

Error: We require all registered users to have at least $100.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site, which might result in cheating. Games which were previously available in bundles are excluded from this calculation. Currently your account is valued at $0.00.

Wartość mojego konta wynosi 0 $, a mam kupionych kilka gier. Czy to się liczą tylko gry kupione w sklepie Steam czy jak wpisałem kod i aktywowałem grę też powinno naliczać??

Opublikowano

To dlaczego mam wartość 0 $? Kupiłem kod Grid 2 za ok 70 zł + kilka innych gier, które były w pakiecie na humblebundle.

Opublikowano

To dlaczego mam wartość 0 $? Kupiłem kod Grid 2 za ok 70 zł + kilka innych gier, które były w pakiecie na humblebundle.

Za 70 zł? Wystarczyło zmniejszyć i byś mniej zapłacił.

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie liczą się kody z bundli :)

@edit: Ale inne tak ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...