Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShadowVille – Nowa definicja RolePlay

MichooPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@AKUTALIZACJA

IP serwera to shadowville.pl

Przypominamy – serwer stoi na 1.6.4!

Wczoraj w piątek 8.11.2013 , nastąpił długo oczekiwany moment, mianowicie o 19:00 serwer ShadowVille RolePlay oficjalnie został otwarty dla graczy. Wzorowaliśmy się na wielu serwerach RolePlay, których już niestety nie ma, i skupiliśmy się na samch dobrych cechach tych serwerów, aby stworzyć jeden, lepszy niż pozostałe.

Oto kilka z nich:

Podział na rangi (7 głównych), które dzielą się na profesje
Rozbudowany system awansu(poprzez znajomości, ciężką prace, korupcje)
Wielkie miasto stolica + możliwość budowania własnych miast
Liczne questy związane z rangami
Fabuła, ciągle rozwijana i questy z nią związane
Sejm, w którym omawiane są ważne sprawy serwera, zwoływany co 2 tygodnie. Zasiadają w nim przedstawiciele rang, magnaci, administracja i cesarz
Rozbudowana ekonomia, w tym handel, system podatków, sklepy graczy, handel działkami i usługami
Płynący czas, czyli start serwera następuje w czasach średniowiecznych a po roku(lub dłużej) dojdzie do współczesności. Zauważalny będzie postęp technologiczny(konie,kolej, samochody, elektryczność), budowlany(chaty drewniane, kamienice, wieżowce, nowoczesne domy)i ekonomiczny(cechy,manufaktury, przedsiębiorstwa, korporacje)
i wiele innych…
Stawiamy na dowolność, kreatywność i swobodę! Sam o wszystkim decydujesz, gdzie chcesz mieć działkę, kiedy zatrudnisz chłopa, jak rozwiniesz rzemieślniczy biznes. Możesz nawet obalić cesarza, żeby przeprowadzić reformy. Liczysz się TY i to jak poprowadzisz swoją postać ku sławie i przepychu.

Serwer jest dostępny dla graczy posiadających wersje premium gry i na razie nie planujemy rozszerzenia do no premium.

Na serwer możecie wejść poprzez shadowville.pl lub 144.76.196.9:25575

1.jpg

2.jpg

4.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

16.jpg

17.jpg

Pozdrawiam michoo.

Opublikowano

Czyżby było tu trochę ściągnięte z meumcrafta? ;)

------------------------------------------

Czemu nie ma opisanych rang? Skąd mam wiedzieć jaką wziąć?

No nie wiem czy te upływanie czasu wypali. Mi się to nie podoba. Ale każdy ma inny gust :)

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Czyżby było tu trochę ściągnięte z meumcrafta? ;)

------------------------------------------

Czemu nie ma opisanych rang? Skąd mam wiedzieć jaką wziąć?

No nie wiem czy te upływanie czasu wypali. Mi się to nie podoba. Ale każdy ma inny gust

Wszystko jest dokładnie opisane na forum naszego partnera którym jest strona o nazwie gry plus domena polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...