Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Połączenie do FTP na MineServ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zakupiłem niedawno sobie serwerek 5 slotowy, a to żeby ze znajomym pograć. Widzę, że się tam u nich dużo zmieniło - m.in mają nowy panel. Ja w nim NIGDZIE nie znalazłem danych do FTP. Za pomocą całego WebFTP też nic nie zrobię, bo albo jestem ślepy, albo faktycznie nie ma tam opcji wgrania pliku. Napisałem już do HelpDesk, ale dzisiaj sobota więc pewnie się nie doczekam odpowiedzi u nich :P A więc - jak się w ogóle połączyć tam do FTP?

Tak. Nic tu nie ma.

Opublikowano

Jest jeszcze druga opcja połączenia się do FTP serwera. Masz np. ip serwera s56.mineserv.eu:port Wchodzisz na http://www.ipchecking.com/ i wpisujesz tam w tą lukę ip s56.mineserv.eu i daje ci oryginalny adres ip np. 123.123.123.123 Masz FTP w host piszesz to ip które uzyskałeś z ipchecking.com W nazwę użytkownika wpisujesz nazwę użytkownika z mineserv.eu i hasło też z mineserv.eu Myślę że ta opcja powinna działać. Jak nie to musisz do nich napisać aby ci dali dane do FTP.

wTMfLGZ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...