Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kto chętny w robieniu moda

socluk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak mój pomysł na moda jest moim zdaniem ciekawy, takowy dodatek nosił by nazwę TerrMine. Polegał by na szukaniu i łapaniu różnego typu owadów, gadów, płazów itp. terrarystycznych np. pająki małe które można hodować. W modzie mogły by być różne terraria, akwaria itp. Sam nie jestem w stanie zrobić tego modu ponieważ nie obsługuję się w tym wszystkim na tyle dobrze, umiem robić dosyć dobrze wyglądające moby lecz bez tekstury ( po prostu nie umiem jej nadać) lecz wszystkiego mogę się nauczyć. Jeśli byłby ktoś zainteresowany proszę napisać w komentarzu. Ps. Wpadłem jeszcze na taki pomysł że mogła by być książka w której były by różne gatunki opisane.

Opublikowano

To byłby ciekawy mod,ale robienie modów dodających moby i itemki specjalnie dla nich to nie takie hop-siup to sporo roboty

Opublikowano

Żeby zrobić takiego moda, trzeba sie dużo pouczyć, to nie jest tak , że się w 10 sekund stworzy jednego moba itp. , trzeba przy tym chwile siedzieć.

1393574935-Untitled-1.png

|*Sygnaturka*|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...