Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Promocody

macias97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemanko wszystkim. Miałem jakiś rok przerwy w graniu w warrocka. Postanowiłem sobie pograć. SZOK . Na początku troche nie ogarniałem tego sklepu ale jest ok już . Problem mam taki ze kiedyś kosiłem wszystkich z aw50f . Kiedyś jeszcze na allegro dało sie kupić te promocody z wykorzystanych G1 . Możecie mi pomóc i powiedzieć jak teraz zdobyć tą broń. Na innych dorach czytałem coś o jakiś random boxach. Także Dzieki za pomoc :))

Opublikowano

Teraz już nie ma promocodów. Przynajmniej na razie bo szykuje się ich powrót. Snajperkę możesz zdobyć tylko i wyłącznie z wyprzedaży w sklepie na stronie WarRock'a.

Opublikowano

Promocodów nie ma...

Broń możesz jedynie kupić za wirtualną walutę Nexon Cash w marketplace :P

Możesz zdobyć z takich random boxów, losowych, które wypadają jak jesteś w grze o losowej godzinie.

Mozesz również zdobyć poprzez kupienie złotego klucza i otwarciu supply box.

Trzeba czekać na wyprzedaż, a zdobycie w tych eventach jest niezmiernie trudne.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dzieki Wielkie bardzo mi pomogliście :D A jeszcze jedno pytanko jak np kupie te NX cash to majac chyba 4 poziom bede mogl w sklepie internetowym kupić famasa albo psg bez obawy na niski lvl konta ?

Opublikowano

Dzieki Wielkie bardzo mi pomogliście :D A jeszcze jedno pytanko jak np kupie te NX cash to majac chyba 4 poziom bede mogl w sklepie internetowym kupić famasa albo psg bez obawy na niski lvl konta ?

Jesli bedzie akurat w is na stronie to taki:P

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Dokładniej mówiąc:

Jeśli kupujesz jakąś broń, item, character na przykładowy level, np. 16 w item shopie za walutę Dinnary to musisz mieć wyznaczony level.

Jeśli kupujesz jakąś broń, item, character, który jest też na dany level, lecz jeśli kupujesz go w Marketplace, czyli na stronie War Rock'a to ograniczenia levelowe nie obowiązują :P

Może kupić Famasa np na 1 level, lecz tylko za NX Cash :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...