Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WEB] Portfolio...

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona wygląda kiepsko, kod powiedzmy, że ok.

li nie jest dzieckiem p czyli nie powinno się robić tak: <p><li></li></p>

Nie ma co za bardzo sprawdzać bo strona uboga.

Jeśli nie masz czym się pochwalić, zrób taką stronę aby oddawała Twoje umiejętności.

Bo gdybym zobaczył taką stronę na pewno nie zamówiłbym nic u tego webmastera.

Opublikowano

Strona wygląda kiepsko, kod powiedzmy, że ok.

li nie jest dzieckiem p czyli nie powinno się robić tak: <p><li></li></p>

Nie ma co za bardzo sprawdzać bo strona uboga.

Jeśli nie masz czym się pochwalić, zrób taką stronę aby oddawała Twoje umiejętności.

Bo gdybym zobaczył taką stronę na pewno nie zamówiłbym nic u tego webmastera.

Dzięki za informacje z <p> i <li> poprawię to, bo zaczynam robić nową stronę (od zera :))

Cały layout skopiowany od tego użytkownika

http://www.mpcforum.pl/topic/1079758-ocena-poczatkowe-portfolio/

Spam czy co to ma być? najpierw naucz się czytać co napisałem a potem komentuj!

Opublikowano

Spam czy co to ma być? najpierw naucz się czytać co napisałem a potem komentuj!

Czytałem co ty napisałeś ale dadek nigdy nie miał takiej strony i chyba nie bedzie mial tak mysle

nie zeby cos ale ten spoiler sie nawet nie wyswietla , chyba ze tylko u mnie

tylko u ciebie sie nie wyswietla (U mnie działa)

Logo_IGracze.png

Opublikowano

@UPDATE, Przed chwilą zacząłem robić ją od nowa, wiem są błędy proszę nie pisać puki co bo nie mam czasu na naprawę ich ani nic. Prosił bym was o to czy możecie mi podesłać jakieś ciekawe tła pod stronę ;) ja patrze pdo albo czerwone kolory strony albo niebieski (potem zmienie).

I jeszcze raz piszę, to nie będzie moje portfolio, ja się uczę teraz na błędach więc proszę nie pisać czegoś takiego: "Bo gdybym zobaczył taką stronę na pewno nie zamówiłbym nic u tego webmastera. " :D

Opublikowano

@UPDATE, Przed chwilą zacząłem robić ją od nowa, wiem są błędy proszę nie pisać puki co bo nie mam czasu na naprawę ich ani nic. Prosił bym was o to czy możecie mi podesłać jakieś ciekawe tła pod stronę ;) ja patrze pdo albo czerwone kolory strony albo niebieski (potem zmienie).

I jeszcze raz piszę, to nie będzie moje portfolio, ja się uczę teraz na błędach więc proszę nie pisać czegoś takiego: "Bo gdybym zobaczył taką stronę na pewno nie zamówiłbym nic u tego webmastera. " :D

Jak już to "póki". Robiąc stronę liczysz na gotowce od innych? Może w stopce pół mpc wymienisz za ścinki do Twojej strony? Próbuj sam i dochodź do czegoś, nie licz ciągle na pomoc innych dochodząc do ich sukcesów, a jednocześnie zostając z niczym.

9obpmnjr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...