Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem lagi?! karta graficzne

mulkus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciałbym poruszyć temat o moim kompie bo już mnie to wnerwia.
Dane kompa :

Model: LG

System: Windows Vista 32 bit

Procesor: Intel Core 2 duo cpu @ 2.10 ghz 2.10 ghz

ram: 2 gb

Karta graficzna: ATI Mbility Radeon HD 2400

Słuchajcie czy ten komp jest słaby?!
W tf'ie 2 mam lagi - malo fps . Nie wiem dlaczego w minecrafcie mam po 120 fpsów , w cs'ie po 400 a w tf lagi? Mam też błąd że po zaktualizowaniu sterowników do karty graficznej ekran mi mruga jak włączam gry nie okienkowe proszę o pilną pomoc
Więc proszę o pomoc co mam zrobić z tym chodzi mi o lagi i o ten błąd z sterami ;)
Jeśli zły dział proszę o przeniesienie ;)

28668778758492166319.png

• 3 tygodnie później...
Rekrut
Opublikowano

Może spróbuj zainstalować starsze sterowniki, te sprzed aktualizacji. Czasem nowsze nie zawsze jest lepsze ;)

Opublikowano

mi na karcie graficznej 128mb poszlo tf2 bez lagow na najwiekszych wymaganiach :) wiec moze wyczysc procesorek

2hqtj10.png

Opublikowano

mi na karcie graficznej 128mb poszlo tf2 bez lagow na najwiekszych wymaganiach :) wiec moze wyczysc procesorek

Myślisz że ci uwierzymy?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czego ty wymagasz od integry? Nie porównuj gier typu minecraft, czy cs do tf'a, który jak na tak stary silnik graficzny potrzebuje dosyć dobrego sprzętu... Słaby proc, karta to już w ogóle nie wspomnę, jak dla mnie to nie ma szans, żeby tf na tym płynnie chodził.

Opublikowano

Myślę, że jest na tyle mądry, że jeśli laguje mu gra to zmienia ustawienia na mniejsze.

Nie zdziwił bym się gdyby tak nie było :D Coraz więcej zielonych jest na tym forum.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten komputer to szrot. Zapomnij o tym by TF2 chodził na nim płynnie. Wyczyść rejestr i usuń stare sterowniki ręcznie a następnie zainstaluj nowe.

@Do moda

TO NIE JEST OFFTOP, jeżeli twierdzisz, że jest to nie znasz się na częściach i silniku Source.

@EDIT

BTW. Kto wytłumaczy grzecznie koledze co to jest lag a co to jest warp? Ja już tyle razy to pisałem, że już mi się nie chce.

@EDIT2

Wiem, że odkop ale jeżeli nie zamknięty to chyba nadal aktualny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...