Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrzynie w lochach

Konsolowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak otworzyć te skrzynki w lochach? Otóż tak wiem, złotym kluczem no i miałem jeden ale tylko jedną skrzynkę mogłem nim otworzyć a czytałem gdzieś, że jeden otwiera wszystkie, więc jak to jest? Dodam, że miałem jeden klucz ale 2 skrzynie otworzyłem..

Opublikowano

Jeżeli jednak mowa to kluczu, który otwiera wszystkie skrzynie, to masz pewnie na myśli ten fioletowy,

co otwiera skrzynie w piekle.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

A jeżeli na jednym świecie mam np. Driadę, Goblina to czy na innym muszę zabić bossa czy pokonać armię goblinów, żeby oni się pojawili? I tyczy się do też innych. Bo np. Ten staruszek i pielęgniarka od razu mi się pojawili. A tych to już kilka dni nie ma.

Opublikowano

Zalezy od wymagan... Pielegniarka przyszla bo na postaci miales uzyty life crystal, merchant bo miales ponad 50 silver,driada przyjdzie jak na swiecie ubijesz bossa

Opublikowano

Aby NPC u Ciebie zagościł musisz spełnić wszystkie wymagania: tj. zbudować odpowiedni dom, poza tym spełnić warunek przyjęcia konkretnego NPC'a, przykładowo Arms Dealer pojawia się kiedy zdobędziesz broń palną.

Spis wszystkich NPC, razem z wymaganiami masz tu:

http://terraria.wikia.com/wiki/NPC

“Live your life, no matter what that life is.” - Corey Taylor

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Złoty otwiera jedną skrzynie.Shadow otwiera wszystkie mroczne skrzynie.Domek musi miec krzesło,stół i być oświetlony mieć też tło.

Npc mają wymagania.Arm dealer pojawi sie po rozwaleniu Shadow Orba.Goblin tinker bo armii goblinów,potem jest w dungeonach.

Mechanik jest po zabiciu skeletrona w dungeonach.Mam nadzieje że pomogłem

Straszne zagadki, teorie spiskowe i wiele więcej tylko pod tym adresem

https://www.youtube.com/channel/UCOpRqyhGtVetyFyLKj2g7DA

Czekam na wasze opinie :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Prawdopodobnie chodzi ci o to, że po otwarciu skrzynki kluczyk zostaje "pożarty" , nie odzyskasz tego klucza i bynajmniej nie jest to bug, po prostu ta gra jest tak zaprojektowana :P

Opublikowano

A jeżeli na jednym świecie mam np. Driadę, Goblina to czy na innym muszę zabić bossa czy pokonać armię goblinów, żeby oni się pojawili? I tyczy się do też innych. Bo np. Ten staruszek i pielęgniarka od razu mi się pojawili. A tych to już kilka dni nie ma.

Goblinów nie sadze. Wiele razy ich pokonywałem i ten klucza nie było. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...