Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KWADRATOWA MASAKRA 5[REDVSBLUE][DEDYK]1.6.4 START JESZCZE DZISIAJ!

MagicznyKrzys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:Oxozon , Driv3kk

Wiek(14+):13 28 lis urodziny , 16

Drużyna: Byle gdzie byle razem :>

Od kiedy grasz w mc: Od Beta 1.5.2*nie ta co teraz byla tylko Beta* !

Dlaczego to ty masz dostać się na serwer(rozpisz to przynajmniej w 3 normalnych zdaniach): Bo ogarniamy , graliśmy już pare razy na takich serwerach i na hardcore :> .

Ile dziennie mógłbyś być na serwerze:Od 1h do 6-7h .

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Nick: ilegall

Wiek(14+): 16+

Drużyna: Red

Od kiedy grasz w mc: gram już dość długi okres czasu ( nie uczę się wersji na pamięć)

Dlaczego to ty masz dostać się na serwer(rozpisz to przynajmniej w 3 normalnych zdaniach): Ponieważ lubię tracić czas na granie w mc (ewentualnie inną grę, zależy jaką). Zazwyczaj na serwy staram się dostać z kolegami co zwiększa radość z grania :D . Staram się też podjąć wyzwanie Survivalu.

Ile dziennie mógłbyś być na serwerze: Na serwerze będę starał się spędzić dużo czasu, lecz lubię obejrzeć sobie w między czasie jakieś anime. :)

image1.png?uid=3402638&m=0

Opublikowano

Raczej oni wkuriwali mnie bo się "smiali" z mojego dziecinnego glosu to ja żeby karmić trolli mowilem jeszcze bardziej dziecinnie

@UP

Oxozon nie dodany, bo na wcześniejszej KM wkur*iałeś ludzi z tego co wiem.

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Nick:Riazek

Wiek(14+):17

Drużyna:Tam, gdzie będzie chciało się dostać mniej graczy - dla balansu:)

Od kiedy grasz w mc:od BETA 1.6.6

Dlaczego to ty masz dostać się na serwer(rozpisz to przynajmniej w 3 normalnych zdaniach):Po pierwsze jestem kreatywny. Po drugie dobrze znam mechanikę MC i lubię eksperymentować z funkcjonalnymi konstrukcjami, automatycznymi farmami itd. Po trzecie dobrze dogaduję się z innymi.

Ile dziennie mógłbyś być na serwerze: W moim przypadku tego nie da się określić, ale 2 godzinki dziennie przynajmniej się postaram ;)

Opublikowano

Nick: Ziom3k666

Wiek(14+): 14

Drużyna: Ta lepsza ;p

Od kiedy grasz w mc: 1,5 roku

Dlaczego to ty masz dostać się na serwer(rozpisz to przynajmniej w 3 normalnych zdaniach): a czemu by nie ? :) (niechce mi sie pisać xdd)

Ile dziennie mógłbyś być na serwerze: 1-3 h (w weekendy więcej )

Opublikowano

Nick: NemoPL

Wiek(14+): 16

Drużyna: Obojętnie

Od kiedy grasz w mc:Uuuuu... długo. Nie pamiętam :D

Dlaczego to ty masz dostać się na serwer(rozpisz to przynajmniej w 3 normalnych zdaniach): Bo Grałem na poprzedniej edycji, i widać było że jestem ogar. Nie jestem debilem, ogarniam redstone. Zresztą byłeś w mojej drużynie, i widziałeś jak gram.

Ile dziennie mógłbyś być na serwerze: 2-6 h

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...