Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pakiet startowy

pazuzu15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, święta się zbliżają, a ja mam odwieczny problem z "prezentami" xD Mam 60 lvl, a w bodajże Tesco widziałem pakiety startowe do NFS W i teraz takie pytania, opłaca się to brać ? Da radę to u mnie aktywować, są jeszcze ważne ? Co tam się w nich kryje ? Jaka jest ich cena ?

Opublikowano

Z tego co pamiętam jest tam 8k SB, jakieś kody na mnożniki repa/kasy i kod na Subaru Imprezę i chyba jeszcze jakiś inny wóz.

Nie wiem ile aktualnie to teraz kosztuje (chyba coś koło 30 zł), ale i tak nie opłaca się tego kupować.

Aktywować zawsze można, kody wpisujesz na stronie tam gdzie zwykle.

Opublikowano

Jak jest Supra to bardzo się cieszę xD Kupowanie samochodów ze strony Worlda jest całkowicie bezpieczne ? Bo Zonda Cinque na stronie kosztuje akurat 8000 SB, a w grze 8400 SB i bym się na nią pokusił, chyba że polecacie coś innego w tej cenie, znając życie na święta pewnie będą jakieś wyprzedaże, więc napewno poczekam, 6 grudnia pakiet będę miał dopiero w rękach :P

Opublikowano

Nie bierz tego nie oplaca sie wgl,

Supra ten porschak i beta to gowniane fury.

Widzialem najtaniej chyba ten pakiet za 34 zeta, doloz sb 6 i kup bosty za 40zł na stronie.

Dostajesz 8k boostow, eclipse gs-t elite czyli fure ktora rozjebiesz na lajcie inne w B, nawet mr2 itd.

Jest jeszcze car prize pack czyli teoretycznie mozesz dostac jeszcze jakas dobra fure, ale na to bym nie liczyl xD

Jest to tak samo bezpieczne tylko po prostu tańsze :D

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Ja akurat Suprę, z4 i Caymana chcę xD Nie mam jak niestety kupić przelewem, więc zdecyduję się kupić go chyba xD

Kiedyś był kod na ten pakiet samochodów - dostałem Lancera, którego już miałem. Tak samo za 3000 pkt kierowcy dostałem Shelby Cobrę, którą też już miałem :/

Opublikowano

Ja akurat Suprę, z4 i Caymana chcę xD Nie mam jak niestety kupić przelewem, więc zdecyduję się kupić go chyba xD

Kiedyś był kod na ten pakiet samochodów - dostałem Lancera, którego już miałem. Tak samo za 3000 pkt kierowcy dostałem Shelby Cobrę, którą też już miałem :/

Nie koniecznie przelewem, można też przez PaySafeCard.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Kupię na mikołaja ten pakiet, ze względu na Suprę, której sprzedaży nieco żałuję. Na święta dokupię SB przez ten sposób :P Dzięki za rady, pozdrawiam ;)

Opublikowano

Wspomniałes tez cos o Zondzie za 8000 na sronie. Ja osobiście poczekałbym na wyprzedaz i kupił zondę 40% taniej :P

Tylko niegdy nie wiadomo kiedy takowa się trafi. Cinque to auto do dragów, nie napalałbym się na nie od razu tylko poczekał do wyprzedaży

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Na święta jakaś wyprzedaż się przytrafi na 100%, skoro tak to jaki samochód wziąć przypuszczając iż klasa S będzie na wyprzedaży ?

Opublikowano

Na święta jakaś wyprzedaż się przytrafi na 100%, skoro tak to jaki samochód wziąć przypuszczając iż klasa S będzie na wyprzedaży ?

Na wyścigi?

Poluj na McLarena F1, a jeśli będziesz chciał kupić coś tańszego to Pagani Zonda Cinque lub Lamborghini Aventador

HB5fLf7.png

Opublikowano

Właśnie Cinque lub Av mnie interesują bardzo, F1 mi nie pasuje :( Poczekam i dopiero zakupię któregoś ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...