Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] High School DxD 3

GoldeN:#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem świeżo po zakończeniu drugiego sezonu. W 6 godzin, obejrzałem 18 odcinków. (wliczając też kilka z 1 sezonu). Więc te anime na pewno mi się spodobało. Oceniłem je na 9, ale może dlatego, że to było moje pierwsze ecchi ;) Są jakieś informacje odnośnie przyszłych sezonów, czy to koniec anime? Polecacie obejrzeć OVA, odcinki specjalne i itp.?

finalrender.png

Opublikowano

3 sezon będzie zależny od popularności drugiego

Jak wpłynie odpowiednio dużo hajsu za dvd/bd i będzie komu robić, to może za jakiś rok coś się pojawi.

Jak sobie chcesz to oglądaj ova i specjale, nie mają żadnego powiązania z serią, ale są dosyć śmieszne.

s2c77Oa.png

Opublikowano

3 sezon będzie zależny od popularności drugiego

Jak wpłynie odpowiednio dużo hajsu za dvd/bd i będzie komu robić, to może za jakiś rok coś się pojawi, ale z drugiej strony rzadko widuję 3 sezony, ale może dlatego, że mało serii jeszcze obejrzałem

Jak sobie chcesz to oglądaj ova i specjale, nie mają żadnego powiązania z serią, ale są dosyć śmieszne

Obejrzałem ova i specjale, nie są takie fajne jak seria anime

Edit

A High School DxD 2 kiedy się skończył? Słyszałem, że niedawno, ale chodzi mi o miesiąc

finalrender.png

Opublikowano

3 sezon High School DxD będzie na bank . To jest jedno z najpopularniejszych anime w historii więc wątpię że mało na nim zarobią.

Podejrzewam że kolejny sezon wystartuje na przełomie 1-2 kwartału 2014r. (jak zresztą było z 2-gim)

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

3 sezon High School DxD będzie na bank . To jest jedno z najpopularniejszych anime w historii więc wątpię że mało na nim zarobią.

Podejrzewam że kolejny sezon wystartuje na przełomie 1-2 kwartału 2014r. (jak zresztą było z 2-gim)

Jak z resztą było z drugim? Drugi też wystartował w 2014 roku w 1-2 kwartale? ;P Nie rozumiem

A powiesz mi kiedy High School DxD 2 zostało zakończone, którego miesiąca? Też bym chciał, żeby był 3 sezon.

Mangi pewnie starczy na jeszcze czwarty i piąty, nie?

finalrender.png

Opublikowano

A powiesz mi kiedy High School DxD 2 zostało zakończone, którego miesiąca?

Aired: Jul 7, 2013 to Sep 22, 2013

DxD powstaje na podstawie noweli

s2c77Oa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...