Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Dam rade wyjść z brązu ?

Nithrom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 28lvl myślę, że dam rade wyjść z brązu, ale pytam się was bardziej doświadczonych.. oczywiście to na 30 lvl'u

Mój nick to: koto1990 gram na nordic. Bardzo proszę o odpowiedź bo to dla mnie dosyć ważne ;)

P.S Z góry wielkie dzięki za odpowiedź ! ;s

Opublikowano

o kurde ziomek dobry jesteś! masz 28 lvl i już siedzisz w brązie, przykro słyszeć

Opublikowano

Chodzi Ci,że przed końcem sezonu ? Jak o to chodzi to nie zdążysz wbić 30 lvel'a(chyba że all day all night),a jak chodzi że wbijesz 30 lvl i będziesz grał klasyfikacyjne rankedy to liczą się Twoje umiejętnośc iw grze.

Opublikowano

Landiago.. nie jestem jeszcze w brązie.. mówię, że jak będę czy dam rade wyjść..

ta, wiem sprawdźcie mój profil i zobaczcie czy dobrze gram czy nie

Opublikowano

Powinieneś załapać się do silvera, ale nie kupuj ostrza Zniszczonego króla na riven!!

Opublikowano

Więc poradzę ci tak , na początek spróbuj dobić ten 30lv do końca tego sezonu , a w następnym sezonie zajmij się rankedami czyli dokładniej pograj rankedy z osobą doświadczoną która ci wytłumaczy wszystko , a gdy uznasz się że jesteś na siłach możesz nawet wybić się do golda to nie jest żaden problem . Bronze I to najłatwiejsza divizja do wyjścia , jeżeli chciał byś żebym ci pomógł pisz na priv. Co do twoich statyk jesteś normalnym graczem , nie feedujesz więc masz dużą szansę na wbicie silvera ale nie w tym sezonie dlatego że pozostało 72h i dużo osób na rankedach zaczyna z tego powodu trollować.

Riven-Syg_nanwess.png

" Riven is my main character,
when I play it I do not feel
As a player, just like an athlete. "

Opublikowano

Witam, mam 28lvl myślę, że dam rade wyjść z brązu, ale pytam się was bardziej doświadczonych.. oczywiście to na 30 lvl'u

Mój nick to: koto1990 gram na nordic. Bardzo proszę o odpowiedź bo to dla mnie dosyć ważne ;)

P.S Z góry wielkie dzięki za odpowiedź ! ;s

Jak jesteś zerem to przegrasz wszystkie rundy kwalifikujące to będziesz w brązie, lub ci sie trafi fajny team z pro elo koksami np. http://scr.hu/0ew/voj55 to będzie problem wygrać te 10 rankedów;x (tak na rankedach też tacy się zdarzają ;( )

Ale masz problem nie masz 30 lvla i pytasz czy bedziesz w brązie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...