Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pro-Craft [COD:MW 4001 lvl] Szukamy adminów!

Ogarnij sie ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP serwera: 185.36.169.25:27031 ( NOWE IP SERWERA! )

Typ: Steam / nonsteam

Rodzaj: COD:MW 4001 lvl

Sloty: 20 ( Obiecałem, że powiększę i tak się stało ) :D

Właściciel serwera: Ogarnij sie ^^

Pilnie potrzebujemy adminów na serwer! W celu dalszych informacji pisz na GG 17421917, lub STEAM "Ogarnij sie ^^"

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png

Opublikowano

Średni serwer, mało ogarnięty h@, który jest mało rozgarniętym dzieckiem i nie powinien w ogóle tworzyć serwerów. Jak coś mu się nie podoba to płacze i oskarża wszystkich w około

Opublikowano

Nie polecam w ogóle serwerów i adminów z całej tej sieci Pykamy24.tk ponieważ miałem z kumplem tam serwer (Cod mod) i ustaliliśmy sobie lvl, a oni nalegali, żeby go zwiększyć na dużo większy. Po tym jak kolega spytał kto płaci za serwer my (wiadomo, że my), czy oni usunęli nam serwa z sieci. Widać aministracja na poziomie podstawówki.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Tak? Nie chce nic mówić ale wasz serwer stał pusty od dłuższego czasu a wy nie wykazywaliście większego zainteresowania. Pozatym nikt nie nalegał na zmiane lvl tylko wy pytaliście jaki chcecie lvl i proponowaliśmy 45k . Ale doszło do kompromisu że 4k . Więc nie pierdol mi tu farmazonów że to nasza wina skoro sam olałeś swój serwer jak i nasze forum. W twoje miejsce czekało jeszcze 3 serwery .

Opublikowano

zjebany Server H@ Servera ma 12 Lat Nie Potrafi zobaczyć Demka Najgorszy Server Jaki w życiu widziałem H@ ole Wszystko !! Nie Polecam Servera !

Opublikowano

Serwer znakomity, i w cale nie sluchajcie NARO bo ten jego COD MODZIK to jest dno i on nie umie sprawdzic hltv, a za to ten Only DD2 jest ogarnięty i panuje na nim miła atmosfera. Zapraszam! 10/10 :)

Opublikowano

Serwer bardzo fajny,ogarnięta adninistracja,H@ serwera tez bardzo spoko,zawsze fajne pomysly wprowadza na serwer.Na serwerze gra w miare dużo ludzi,bardzo miła atmosfera.Nic tylko wbijajcie i cieszcie się grą. :D

Opublikowano

Dość fajny server do zbicia nudów. Tanie VIP'y, miła atmosfera w czasie gry, sieć jest zajebista z każdej strony. Ogarnięta administracja przy czym hax nie ma wstępu na server bo admin odrazu go wyłapie :) Po prostu wbijać i grać razem z nami na tym serverze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...