Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pomysł Serwera

Serwer  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagra?by? na takim serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Mam do Was pytanie otóż Czy chcielibyście taki typ:

Zaczynamy na start od rangi Chłop. Nie możemy używać większości komend. Po zabiciu pewnej ilości graczy (myślę, że z 3 osoby by było ok) dostajemy rangę Gracz przy której dostajemy już dostęp do wszystkich komend dostępnych graczowi i zakładaniu gildii.

Parę innych spraw:

- W ENDzie startujemy z 2 smokami :)

- Segregacja skrzyń

- Świecący teren jak trzymamy pochodnię w rączce :)

- Inne dzwięki, np. "muu" krowy jak ktoś wchodzi na serwer (lekki 4FUN musi być) :D

- Teleportacja do netheru za pomocą specjalnego itemu

- MiniGry (Spolszczone przeze mnie Splegg, SurvivalGames i inne)

- Factions

- Otwieranie skrzyń na cudboidzie

- Drop głów

Na razie tyle. Będę edytował cały czas ten post i aktualizował.

Proszę o komentarz uzasadnienie. Zapraszam również do pisania propozycji, jestem zainteresowany każdą propozycją :)

Opublikowano

Kolejny sv+g ;).

Nie zagram.

|Members|-Tyle starczy,bez spiny o lepszą rangę.

Opublikowano

Jak nie upadnie,po 7 dniach,to na pewno wbije.Zrób coś nowego na serwerze,a na pewno graczy będzie dużo,aż Ci zabraknie slotów.:)

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

chcecie zainstalować na serwie dynamic lights?

może awans z chłopa na gracza nie polega na biciu graczy bo po jakimś czasie zabicie przez nowego gracza innego będzie niemożliwe

Opublikowano

Przepraszam, zapomniałem coś dodać.

Nowy gracz by dostawał startową ochronę na 1h :)

Jak nie upadnie,po 7 dniach,to na pewno wbije.Zrób coś nowego na serwerze,a na pewno graczy będzie dużo,aż Ci zabraknie slotów. :)

Jak to rozumiesz? Myślę, że to co napisałem jest już nowe :D
Opublikowano

Pomysł bardzo dobry, dzwięki sam kiedyś używałem i powiem że są naprawdę gicio, jednakże trochę za mało 4Fun jak dla mnie, dodaj jakieś jeszcze inne ciekawe pluginy bo te które ty wymieniłeś znam już od bardzo dawna i mnie już nie zachwycają :)

Opublikowano

Pomysł bardzo dobry, dzwięki sam kiedyś używałem i powiem że są naprawdę gicio, jednakże trochę za mało 4Fun jak dla mnie, dodaj jakieś jeszcze inne ciekawe pluginy bo te które ty wymieniłeś znam już od bardzo dawna i mnie już nie zachwycają :)

Jakieś propozycje? Na PW chętnie usłyszę ;)

Opublikowano

Moja opinia jest taka: Już jest za dużo tych serwerów w minecrafcie i teraz to już prawie nikt ci nie wejdzie na serwer, chyba że wymyślisz nowy typ :)

wTMfLGZ.png

Opublikowano

@up Szanuję Twoją opinie, ale Twoje słowa "dużo tych serwerów" są śmieszne. Dlaczego? Bo takie serwery padają po miesiącu/7 dniach. Ja chciałbym zrobić na dłużej, jak już mam domenę itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...