Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Prywatny server

hersen233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pewnien problem. Chcialem sie pobwaic w sf game. Serwer postawilem, dziala. Ale nie moge ani do karczmy nigdzie nie moge isc bo mam blad a w phpmyadmin normalnie dalem sobie lvl ustawilem lochy itp i mam tak blad:

w1ed.png

Jesli wiecie o co chodzi prosze napiszcie tutaj albo nagg: 38342480 za pomoc dam lajki a jesli wiecie czy musze cos pobrac wiecej niz od Karczuma z filmu to prosze podac te linki..

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

A na jakich bedzie mozna cos robic?
Jesli moge prosic linka to dziekuje zgory

@ref

@edit Ogladalem jak jakis ziomek robil serwer ale pliki wgl niedzialaja co zrobic?

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Ale, Ale jak to jest mozliwe jak ogladalem film np jak jakis ziomek zrobil serwer normalnie mial karczme itp i pliczki dal do pobrania i co..

lipa ; c myslalem ze zrobie sobie taki serwer

dzieki,

Temat do zamkniecia.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Ale, Ale jak to jest mozliwe jak ogladalem film np jak jakis ziomek zrobil serwer normalnie mial karczme itp i pliczki dal do pobrania i co..

lipa ; c myslalem ze zrobie sobie taki serwer

dzieki,

Temat do zamkniecia.

Film o którym mówisz chyba oglądałem. Problem jest taki że on pozostałe opcje zrobić w HTML5 i tylko wyglądają ;)

1000093817-removebg-preview-1.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...