Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra Pod Kierownice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam gierki na kierownice w której się jeździło autami po świecie, nie chodzi mi o tą grę co się polonezami jeździ.Jeżeli znacie tytuł dajcie znać.

@Nie chodzi o ściganki, ani radówki...

Opublikowano

Może Euro Truck lub nowa gierka German Truck Simulator 2010 bądź może jakiś symulator jazdy samochodem tyle ze to nie będzie jazda po całym świecie.

Opublikowano

z tego co ja wiem to takiej gry niema co sie jeździ autem po calym świecie nie ma takiego dysku żeby ogarnać tyle terabajtów jedynie to co euro truck lub gta tylko niestety niema tam calego świata

Opublikowano

Po swiecie to wlasnie jakis Truck simulator

Ale typowy profesjonalny symulator jazdy to rFactor, polecam tez mala gierke z dobra fizyka i realistyka - Racer 0.88 mozna pobierac multum tras i aut.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Moze Tibia ?! ; >

Tak na serio ;

Cała seria NFS , wszystkie symulatory typu Live for Speed , cala seria Collinów

@Down

Ułomny jesteś oO

To sie nie ściąga po 2 jest na kierownice a po 3 jezdzi sie po świecie

ichigonapisblb.png

Opublikowano

Znam taką. Jest BARDZO stara. Co prawda nie masz całego świata tylko kilka nierealistycznych miast. Nazywa się King of the Road - wydawca: JOYMAX.

Jest jeszcze 18 wheels of... (steel?) Wgrywasz swoje mapy itp. Chyba, że pomyliłem - to mogło być coś z euro w nazwie.

Możesz jeszcze pojeździć ciągnikiem w grze Landwirltschafts (chyba dobrze wpisałem) Simulator.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Według mnie to Test Drive Unlimited

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam jak najbardziej Test Drive Unlimited. Genialny symulator, niedługo powinna wyjść druga część :) Można się tam ścigać, aczkolwiek znaleźć gdzieś jakiegoś sejwa i sobie pojeździć po mieście z innymi (online).

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Wszyscy dalej o ścigankach gadają xDD polecam ci GTA niemusisz jeździć samochodem aby używać kierownicy ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...