Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie EXP WarRock

malina99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dawno nie gralem w warrocka, w sumie skonczylem jak padl lvl bot z ghbsys i jakas mnie znow ochota naszla na granie i przegladalem wr stats i mozecie mi powiedziec czy jest jakis nowy sposob na szybki exp? Np ten koles widze wbil prawie 400k expa w dzien i zabil przy tym 376 razy tylko. Z gory dzieki za odpowiedz ;)

Opublikowano

Gra na fast planty. Czesto sa tez exp eventy i wtedy mozna duzo nabic. Jednak pamietaj ze teraz za kazde nabijanie lvla dostaniesz bana. Co tydzien sa mass bany za hacki itp

Opublikowano

Tak jak wyżej weeedx napisał fastplanty, nie wiem czy dalej funkcjonuje FFAopk ale chyba tak, ludzie tak czasem nabijają, podczas eventu da się mase expa wbić, z tym że teraz z tego co widziałem co tydzień dużo osób dochodzi na listę banów. Nie opłaca się moim zdaniem bo jest duża szansa na bana.

Opublikowano

Jeżeli na hackach:

• Użyj jakiegoś hacka, który ma opcję Bot Stuff, tam masz wszystkie opcje niezbędne do szybkiego expa.

Jeśli nie na hackach:

• Kup exp up + x%
  • Kup Flash Mine
  • Kup M14 mine
  • Kup Ammo Box
  • Kup Medic Box

I po prostu graj na FFA albo na Explosive na fast planty, wraz z w/w itemami :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...