Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] S1, MMR?

DJ D-VorT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Do niedzieli 23:59 muszę wbić golda. Jestem obecnie S1 i moim problemem jest to że za wina dostaje +4, za lose -4 za opuszczenie kolejki też -4. Wygrałem ostatnio 6 pod rząd nic się nie zmieniło. Przegrałem więcej też nic czy już ciągle będę musiał tak ciągnąć +4?

csyt2-signa.png

Opublikowano

Najpewniej tak, choc moze sie to zmienic na +75ptk, tam jak przegrasz to moze CI dodawac normalnie, jednakze skoro dodaje Ci tak od samego poczatku to do tych 75ptk nic sie nie zmieni.

sstwc.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie to trochę nienormalne. Być może dopiero przy serii 10 wygranych zacznie ci dodawać duże ilości lp ale tak jak piszę nie wiem co się dzieje :/

NIe wiem czy warto ale możesz jeszcze napisać do Riotu może oni pomogą.

Opublikowano

Ile masz punktów w tym silverze?

Zazwyczaj jest tak ,że w połowie zaczyna dostawać się mniej lp jeśli ma się zaniżone MMR ze względu na to ,że system chce sprawdzić czy ' jesteś godzien ' wyższej dywizji. :)

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

Mój kolega z wysokim MMR dostawał po 15-20,zależy tylko od Twojego MMR,jeśli masz średnie to Ci tak dają,żebyś je wyrównał z poziomem goldu.

Opublikowano

Normalne w Silver 1 przy niskim mmr. Musisz duzo wygrywać a mmr samo się poprawi.

Opublikowano

To jest pierwsza dywizja. System sprawdza czy zasługujesz na wyższą dywizję. Możesz wygrać 3 z rzędu i przegrać po czym będzie Ci dawać normalnie ale możesz też wygrać 30 i dostać 90lp, bo będzie Ci dodawać +3, ponieważ system stwierdzi, że nie zasługujesz na wyższą dywizję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...