Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

[P] z internetem

TibaXon

Pytanie

Opublikowano

Witam Mam bardzo duży problem z internetem od czasu gdy kupiłem nową myszkę i klawiaturę ciągle mi rozłącza internet dosłownie to tak jeżeli go mam to tylko przez 20 sec a uruchamiam go ponownie tylko przez bezpieczne wyówanie sprzętu ponieważ mam przenośne wifi produkt ten to D-link jest podłączany do USB. Nie wiem co może być przyczyna tego ale wiem że to wkurza i to mocno co 20 sec wywala neta !!!!!!

internet mam z neostrady

Jeżeli nie ten dział to przepraszam lecz wpisałem w google podobny temat byle na mpc i dałem go tutaj bo dość ciężko mi szukać jeżeli rozłącza mi go co 20 sec

jest to możeliwe ze klawiatura zakłóca moje wifi ?? bo teraz odłaczyłem klawie i wszystko było spoko a jak na nowo ja podłączyłem to znow rozłącza

Klawiatóra: Klawiatura TRACER Exclusive Stiletto TRK-185 USB

dota2-597x199.jpg

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Firma tracer tako sobie nie ma najlepszej opinii. Ale nie mówmy że jest tragiczna.

Co mogę polecić to podłącz klawiature pod frontowy panel (jeśli takowy posiadasz).

Jeśli nie to kupujesz zlodziejke z usb na ps2

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...