Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Oceania

ЯevoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co mi sie wjebalo do głowy,ale konkrety:

Przeniosłem się na oceanie(nie myśląc oczywiscie o pingu),i teraz w głębokim bólu dupy kieruje do Was zapytanie takowej treści

Jak tam kupić RP,żeby znowu spierdolić na EUWE/EUNE, jak tam nie ma PSC ? Z paypalem i kontem w banku nie chce mi sie kombinowac.

Opublikowano

Ja tak samo miałem, że przeniosłem się do turcji dam ci odpowiedź i będziesz musiał tak samo zrobić:

Hello Summoner,
Thank you for contacting me. I am sorry for the difficulty you are having transferring back to European servers. You are free to go back to your original server, but in order to do so I will need you to purchase 2600 RP on a secondary account on a European server of your choice. If you don't have a secondary account, you must create a new one. I will then transfer this RP from your European account to your Turkish account. After your RP is transferred, you can buy the transfer token to transfer to a server of your choice. This will be a one time exception.
You can find the transfer token ("AB Batı’ya Aktarma" -> EUW and "AB İskandinav ve Doğu’ya Aktarma" –> EUNE) in "Diğer" tab under store in the Turkish client.
If you would like to proceed with this request, please provide me with the following information:
Primary (Turkey) account:
Username (name you use to log in): 
Summoner Name (name you see in-game): 
Current server: 
Original e-mail address used to create account:
Secondary (European) account:
Username (name you use to log in): 
Summoner Name (name you see in-game): 
Current server: 
Original e-mail address used to create account:
Please let me know when you have purchased 2600 RP on your secondary account, and I will transfer the RP to your Turkish account. Let me know if you have any questions.
Minelwen 
Riot Games Oyuncu Destek

Tylko, że musisz podać dane z Oceanii.

Opublikowano

Na smurfie możesz kupić RP, ale przed tym skontaktuj się z supportem i napisz prośbę o przeniesienie RP na inne konto.

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...