Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected] [MPC] MercenaryWar Script by weeedx

cvvaniaky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319394218-U173186.png

MercenaryWar Script by weeedx

1319394209-U173186.png

Jest to skrypt do serwera MercenaryWar. Działa tylko na nim. Mamy w sklepie wszystkie bronie do kupienia plus na mapie BrokenSunset na zombie jest wydzielony kwadrat w którym respią się zombie. Na Marien obok drabiny na spot niu jest druga drabina która pozwala nam wejść na dach tego budynku. Dodatkowo możemy tworzyć na przykład DeathMatch na Khali, FFA na mapach zombie itp. Udanej zabawy!  

Opis instalacji:
1. Pobieramy plik .exe
2. Uruchamiamy go dwukrotnie na niego klikając.
3. Podajemy ścieżkę do folderu klienta MercenaryWar. Przykładowo: D:\Mercenary War
4. Klikamy dalej i gdy wyskoczy okienko czy ma podmienić pliki klikamy Tak na wszystkie.
5. Gotowe! Odpalamy grę! 

1319394236-U173186.png

1383918089-U688524.jpg

1319394245-U173186.png

Działa u każdego

1319394199-U173186.png

https://www.virustotal.com/pl/file/a91cf9eb6fc9c4189dc8d6bb1fd0b39d8af40c72c4c1a28dbb0302a669b47125/analysis/1383943942/

1319394189-U173186.png

x
Opublikowano

skrót warrock na pulpicie? o.O

a tego Mercenary<-- nie mogę znaleźć xD

a jak dałem do głównego folderu gry to mi zmieniło date i mapy i później error wyskakiwał o.O

Pomocy! :D

Opublikowano

Na 100% da się kupić mp7a1 red, scorpion gold. Do większości musisz mieć odpowiedni lvl. Więc wbij około 40lvl i spróbuj kupić bo też mnie to dziwiło że na nowym koncie nie mogłem kupić mp7a1 red a po wbiciu 16lvl'a kupiłem. Oczywiście da się też jakieś inne ale nie sprawdzałem każdej bo brakuje cash.

Opublikowano

da sie kupować , tylko musisz przeważnie za cash kupować , ja kupiłem AK 47 Tube , m60 gold , Spas Camo scorpy gold.. i pare innych :)

Opublikowano

Wolniej, wolniej. Jesli ktos chce to moze zrobic spis broni ktore da sie kupic i ewentualnie ich cene. Nie chce tutaj spamu tego typu: "ja kupilem to, to i tamto". Albo wypiszcie wszystkie ktore sie da albo nie piszcie czegos tego typu

Opublikowano

Mi Tobie i JEszcze 1 osobie nie wczytują się roomy mi czasami się wczytują ale po 10-15 minutach wywala z serwera że niby straciłem połączenie i roomy się znowu nie wczytują wcześniej tak nie miałem ale dziwne że na 500 osób tylko 3 osobą nie działa i w dodatku te 3 osoby zainstalowały sobie ten skrypt

Opublikowano

Nie tylko my mamy ten problem. Masa osob to ma i nie jest to wina skryptu tylko serwera. Ten problem dotyczy rowniez osob bez skryptu. Trzeba czekac az administracja to naprawi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...