Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem

teusz0724k

Pytanie

Opublikowano

Siema, mam problem z podłączeniem tableta z PC , posiadam kabel usb ale gdy go podłącze nic nie reaguje na kompie :/ na tablecie tylko sie pulpit pojawi też nic o wykryciu pc :/ gdy uruchomie ponownie kompa z kablem usb pozostawionym to wyskakuje komunikat że nie może wyszukać coś tam.. , szukałem na innych forach ale nic nie mogłem znalesc.

Jeśli to pomoże to jest to model : Prestigio mpm5780D

Z góry Thx.

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kabel wątpie bo wczoraj kupiłem tableta xD a z ustawieniami to jak wchodze w ustawienia na tablecie opcje programistyczne są wyłączone a tam coś znalazłem o Debugowaniu USB jak włącze te opcje i zaznacze debugowanie to coś pomoże ?

Opublikowano

włączyłem debugowanie usb nawet , pozorowanie lokalizacji i nic , jak resetne kompa to jest taki komunikat :

Nierozpoznano urządzenia USB

Jedno z urządzen usb podłączonych do tego komputera ma awarię, system windows nie może go rozpoznać.

potem gdy weszłem w tem komunikat pisze coś o sterownikach, są jakieś sterowniki do tego tableta na pc ?

Opublikowano

Jakieś jeszcze macie pomysły ? Może jakieś sterowniki pod tego laptopa czy coś w tym stylu musze zainstalować z tego co czytałem na innych forach ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...