Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Survival

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od pewnego czasu szukam dosyć ciekawego serwera Survival z Gildiami/Frakcjami (dla mnie to bez różnicy). Niestety takowego nie mogę znaleźć, a jak mi się spodoba to po 1 miesiącu pada. Niektórzy na pewno mają to samo uczucie. Dlatego chciałbym Was zapytać: Co chcielibyście znaleźć na serwerze Survival +Gildie/Frakcje

Odpowiedzi prosiłbym o uzasadnienie. Jeśli odpowiedzi będzie dosyć sporo stworzę taki serwer o jakim marzycie.

PS Niestety nie umiem pisać skryptów ani pluginów więc proszę nie piszcie tutaj autorskie gildie czy coś. Skrypt jakiś mały jeszcze może by mi się udało, ale taki typu Gildie (dosyć spory) nie da rady.

Opublikowano

Survival + gildie lubię najbardziej, jak zrobisz dobry, czyli taki, który nie ustępuje graczom na "no weź zwiększ expa ze stone" itp to ci wypali :P

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Autorski, skonfigurowany drop (działająca fortunka, dla Vip'a większy), skrypty na lvl kopania, dopracowane rangi. Pisałeś że możesz zrobić tylko mały skrypt/plugin na gildię. Ja osobiście polecam Ci UltimateClans ;) (skrypt)

1394047278-U990178.png

Opublikowano

@up

Wiem, podoba mi się UltimateClans.

Co do fortuny umiem to zrobić, ale na ogólną fortunę, nie umiem by fortuna I dawała mniej, fortuna II więcej itd.

Opublikowano

Drop + Fortuna I, II i III: www.dzikoysk.net/safeore :D

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

Skrypty na eventy (np. mój plugin na losowanie;p)

Zero bugów,nie wykokszonego vipa/svipa. Ogarniętą administracje. Ciekawe pomysły,których nigdzie nie znajdziemy.;)

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

@up Swoje już napisałem.

Moge dodać,że Factions mile widziane. To lubią ludzie najbardziej,albo wyjebane w kosmos autroskie gildie.;p

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja na serwerach survival + frakcje widzę :

Dopracowane rangi, nie wykokszony VIP, gildie za przedmioty, ograniczona mapa dopasowana do ilości slotów i graczy, mały drop diax,żelaza,złota ze stone i ogarnięta administracja.

brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...