Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy jest już mod na metin2 PL

Orzi:3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, z tego co wiem to metin2mod.tk nie działa juz na pl czy będzie jego aktulizacja? , Czy może jest jakiś inny nie płatany ale wolałbym tego metin2mod bo wiem ze jest on sprawdzony i nie ma żadnych robali a inne to wiecie jak to jest ;]

Aktualizacja będzie , ale kiedy to tylko sam kamermod wie o tym. Pozostaje czekać.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Siemka, z tego co wiem to metin2mod.tk nie działa juz na pl czy będzie jego aktulizacja? , Czy może jest jakiś inny nie płatany ale wolałbym tego metin2mod bo wiem ze jest on sprawdzony i nie ma żadnych robali a inne to wiecie jak to jest ;]

?

Jak nie działa jak wczoraj expiłem 3 dropków właśnie na KaMeR modzie. o.O - http://www.metin2mod.tk/metin2pl.html

Dokładnie do godziny 23:30 grałem na modzie, natomiast rano nie mogłem włączyć moda bo wyskakuje mi LOG ale to raczej przez mojego metina, niż przez mod. ;p

ZBIERAM -

2010.10.03 DZIEŃ SĄDU KSW 15 xD START TIVERIA.PL

Opublikowano

?

Jak nie działa jak wczoraj expiłem 3 dropków właśnie na KaMeR modzie. o.O - http://www.metin2mod.tk/metin2pl.html

Dokładnie do godziny 23:30 grałem na modzie, natomiast rano nie mogłem włączyć moda bo wyskakuje mi LOG ale to raczej przez mojego metina, niż przez mod. ;p

jak poprawnie go zainstalować i uruchomić?

Opublikowano

?

to jest niemożliwe nikomu narazie nie działa ale tobie działa :D , a uruchomic jest go łatwo ściągasz pliki i wypakowujesz go do głownego pliku metin2, potem tylko uruchamiasz metin2mod.lanuch czy cos.

Opublikowano

haha mi tez dziala .. wiec niewiem z kad te info ze nie dziala.. kazdemu dziala poprstu trzeba umiec zainstalowac.. gdzies byl temat gdzie pokazalem ss z wetara jak gram na modzie..

Potrzebuje ServerInfo dla Invoria.pl

PW

Opublikowano

to jest niemożliwe nikomu narazie nie działa ale tobie działa :D , a uruchomic jest go łatwo ściągasz pliki i wypakowujesz go do głownego pliku metin2, potem tylko uruchamiasz metin2mod.lanuch czy cos.

Skoro pisze, że mi działa i expiłem, to nie kłamie. :)

Jak się instalować nie potrafi albo czyta i nie sprawdza to później ferment sie sieje.. c(:

1. Najnowszy metin spatchowany.

2. Ściągasz i instalujesz mod w folderze z metinem.

3. Odpalasz przez Metin2Mod_Launch.exe

4. Grasz..

Błąd z pyhton27.dll nie wyskoczy po spatchowaniu najnowszego klienta globala (metin2.pl)

ZBIERAM -

2010.10.03 DZIEŃ SĄDU KSW 15 xD START TIVERIA.PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...