Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info]Nowe tryby rozgrywki LoL

Tiqella

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/features/pierwsze-spojrzenie-na-specjalne-tryby-rozgrywki

gm-banner_0.jpg?itok=MrzEaP3Z

Specjalne tryby rozgrywki są już prawie gotowe by uderzyć w League! Szykujemy dla was różnorodność eksperymentalnych trybów, będących unikalnymi wariacjami klasycznego League of Legends, które chcemy udostępniać pojedynczo. Ograniczymy dostępność każdego z trybów abyście mogli spróbować ich wszystkich. Po wyłączeniu danego trybu sprawdzimy co o nim sądzicie i wrócimy do pracy nad kolejnymi – oczywiście jest też szansa, że wasi ulubieńcy powrócą. Pierwszy prezentowany przez nas tryb to „Jeden za wszystkich”, który składa się z dwóch pięcioosobowych drużyn, gdzie obie drużyny grają tym samym bohaterem. Choć „Jeden za wszystkich” będzie dostępny w systemie dobierania przeciwników na Summoner’s Rift, to będziecie mogli wypróbować ten tryb na wszystkich mapach za pomocą gier niestandardowych. Jeżeli marzyliście kiedyś o stopieniu przeciwników pięcioma Ostatnimi Iskrami, sztafecie Niepowstrzymaną Siłą Malphite’a lub nieśmiertelności dzięki nieustannym Chronoskokom, to teraz macie okazję na realizację tych marzeń.

Ziggs_Comic.jpg

Jesteśmy niezwykle podekscytowani mogąc pracować z wami nad nowymi trybami gry, więc dajcie nam znać co sądzicie.

Nie trzeba będzie hacków żeby mieć tą samą postać. Mnie się podoba.

Opublikowano

to nie czasem ten tryb gdzie grasz 5v5 tymi samymi champami?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

To jest tryb 5x vs 5y i zostanie wprowadzony (prawdopodobnie) w następnym patchu.

@Edit. Rioter na reddicie napisał że zostanie wprowadzone pod koniec listopada.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

to nie czasem ten tryb gdzie grasz 5v5 tymi samymi champami?

To jest tryb 5x vs 5y i zostanie wprowadzony (prawdopodobnie) w następnym patchu.

Nie wiem jak Wy to zrozumieliście ale ja zrozumiałem że to jest np. 5x leblanc vs 5x leblanc, to było wcześniej bugiem i były za to bany a teraz zrobili z tego nowy tryb.

@

Zajebiście, kocham nowe tryby :D

Opublikowano

5 Karthusów vs 5 Karthusów :O

Już widzę te bugi przy odpalaniu 10 ultów ;D

przecież już tak graliśmy

teraz może być mniej bugów niż ostatnio z niektórymi postaciami więc będzie ok :)

Hejo

Opublikowano

Nie moge sie juz doczekac walki np. 5v5 blitzcranks :D Ten tryb przyniesie wszystkim duzo zabawy

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

mi to bardziej wygląda na 5vs1 ale.. to trochę głupia myśl :x

Tryb nazywać się będzie "Featured Gameplay Mode: One For All". wszyscy na jednego. pewnie będzie to polegać na tym że "jeden" będzie dostawał więcej golda za zabicie, za cs'y, więcej golda na start a "wszyscy" będą dostawać mniej golda za zabicie, za farmę i mniej golda na start.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...