Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A4tech bloody gamming v3

Rocky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W niedługim czasie chce zakupić tą myszke. Szczególnie dlatego że ma opcje no-recoil.

Chce żeby się wypowiedział się ktoś kto jest obeznany w tej myszcze lub kto ją ma.

W tej myszcze tez można odblokować 3 rdzeń czy jakoś tak i nie wiem do czego on służy.

Czy warto i jakie ma wady/zalety

Opublikowano

W każdej myszce z funkcją zapisywania macro możesz sobie zrobić no-recoil.

Szukaj po prostu myszek z własną pamięcią w tym budżecie jaki masz i z takim kształtem, jaki Ci odpowiada i tyle.

436951440626370320491.png

Opublikowano

W każdej myszce z funkcją zapisywania macro możesz sobie zrobić no-recoil.

Szukaj po prostu myszek z własną pamięcią w tym budżecie jaki masz i z takim kształtem, jaki Ci odpowiada i tyle.

Trudne jest to ustawianie ? Nigdy nie bawilem sie tym wiec nie wiem co i jak :D
Opublikowano

Można poszukać gotowych makr na necie, ale przeważnie albo ich nie ma, albo są płatne :P

Musisz wiedzieć o ile myszka ma się cofać po strzale i zapisać to w niej, trochę zabawy z tym jest.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ten 3 rdzeń kosztuję chyba 70zł o ile dobrze pamiętam.

Ja we wtorek odbieram wersję 7 tej myszki według mnie najlepsza pod względem kształtu.

Miałem okazję przetestowania w sklepie i jest troszkę cięższa od v3.

Ah i o ile dobrze pamiętam 3 rdzeń masz do przetestowania chyba na 1000 kliknięć.

76561198090890807.png

Opublikowano

Bardzo słaba myszka, typowy przedmiot z dolnej półki, ale jeśli ktoś nie miał niczego lepszego w ręce to nie zobaczy różnicy.

O niebo lepszym odpowiednikiem będzie thermaltake azurues

Opublikowano
Bardzo słaba myszka, typowy przedmiot z dolnej półki, ale jeśli ktoś nie miał niczego lepszego w ręce to nie zobaczy różnicy.

O niebo lepszym odpowiednikiem będzie thermaltake azurues

Słaba to jest myszka za 20 czy 40 zł bez możliwości konfiguracji i w dennym wykonaniu w dodatku ze słabym sensorem, ta myszka w swojej cenie (60 zł) jest bardzo opłacalnym zakupem, ma też fajny wygląd jak Razer Deathadder.
Podajesz myszkę która z wysyłką wyjdzie 2x drożej.
Opublikowano

btw. wiecie czy da się korzystać z tego "no recoila" bez odblokowania core 3 ? :D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

W grach z anty-hack i tak nie ma możliwości gry z tym anty-recoilem.

Wiem że w bf3 działa i na 100% w CS i tylko ten 3 rdzeń jest warty uwagi.

Ja kupuję to myszkę ze względu że można ustawić czułość w pionie jak i poziomie.

Możliwe że są tańsze myszki z tą możliwością albo jakiś program w necie, ale po prostu nie chce mi się szukać ;)

76561198090890807.png

Opublikowano

Zdecydowałem się na v7.

Jest większa i lepiej w dłoni leży.

Potem odblokuje core 3 i będzie git.

W bf3 da się grać. Szczególnie mi będzie ta myszka służyć do bf:p4f bo tam też można to używać :D

Opublikowano

Cieszę się że pomogłem, szczerze ta myszka bez oprogramowania jest taka jak inne :)

Ja muszę na swoją czekać do wtorku :(

76561198090890807.png

Opublikowano

Słaba to jest myszka za 20 czy 40 zł bez możliwości konfiguracji i w dennym wykonaniu w dodatku ze słabym sensorem, ta myszka w swojej cenie (60 zł) jest bardzo opłacalnym zakupem, ma też fajny wygląd jak Razer Deathadder.
Podajesz myszkę która z wysyłką wyjdzie 2x drożej.

Pierwsza część Twojego zdania odnosi się do słabych sensorów, następnie polecasz mu bloody właśnie na gównianym pixarcie.

Ja wiem, że masz (lub miałeś) tą myszkę i jej bronisz bo przecież 60zł na myszkę drogą nie chodzi.

Skoro tak bardzo chcesz tańszych i lepszych odpowiedników to trzymaj:

Genius Maurus - avago 3090

A4Tech XL-750BH - avago 9500

A4TECH XL-760H - avago 9500

CoolerMaster CM Storm Xornet - avago 3050

Oczywiście no offence TF.

Lecz tak jak pisałem, ktoś kto nie miał lepszego sprzętu w ręku nie zobaczy żadnej różnicy.

Opublikowano

Zobaczyłem różnicę między wcześniejszą mychą za 20 zł, nie miałem w ręku nic lepszego to prawda (jedynie G500 w sklepie ale jest potwornie ciężki więc z góry go odrzuciłem) więc może zobaczyłbym różnicę między jeszcze lepszą myszką a moją.

Tak btw. podaj w czym jest lepsza, bo może autor nie uzna tej lepszości za plus

Opublikowano

dobra, ja mam zapytanie, bo kurde głupota mnie dobija...

Ogarnia ktoś jak w tej myszce samemu się ustawia te wszystkie no recoile itp. itd? Bo gotowce pod CSa, CFa i Warcrafta jakoś mnie nie kręcą...
V7 z Oprogramowaniem Bloody 4

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Oprogramowanie do wszystkich tych wersji oprócz wersji v5 jest płatne ale możesz je wypróbować mając 1000 kliknięć.

Oprogramowanie to działa w grach nawet mających zabezpieczenie przed makro ponieważ myszka zapamiętuje ustawienia, mając własną pamięć i gry raz ustawimy wystarczy że wejdziemy w tryb gracza, sterowniki wtedy wyłączają się a mysz bierze informacje z pamięci.

Plusy v7
- Macro

- Możliwość osobnego ustawienia osi X i Y.

- Pamięć w myszce

- V-Track

- Spasowane przyciski

- Możliwość kliku na całej powierzchni

- Wygląd

- Wygoda użytkowania

- Wysokiej jakości ślizgacze

- Oplot na kablu (czerowono-czarny)

Minusy v7

- Myszka dla praworęcznych

- Brak dodatkowych ślizgaczy

- Sterowniki tylko do pobrania

76561198090890807.png

Opublikowano

czy Ty w ogóle czytałeś to o co ja pytam ? Nie pytałem jak to działa, tylko jak ustawić/ zrobić / etc. własne ustawienie.
w 4 grach które sprawdzałem, te gotowe presety nie działają, bo bronie w nich chodzą inaczej.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...