Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaka klasa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam problem w wybraniu klasy w wowie. Gram na serwerze molten wow 4.3.4

Szukam klasy do dps pvp/pve. Musi być:

-dobra

-mieć dobry dps

-łatwa do ogarnięcia

-wydajna

Takie klasy mnie interesują:

-prist

-warrior

-shaman

-paladyn

-mag

Która z tych klas będzie najlepsza na ten patch ? Będę grał głównie pod

dps więc spece tank/heal się nie liczą. Będzie to mozna powiedzieć "główna"

postać w hordzie więc nie moze sie znudzic po miesiącu :)

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Musisz sobie wybrać czy chcesz grać pvp czy pve . Także musisz wybrać czy to ma być range dps czy mele dps . Ja sam polecam paladyna.

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Musisz sobie wybrać czy chcesz grać pvp czy pve . Także musisz wybrać czy to ma być range dps czy mele dps . Ja sam polecam paladyna.

No oczywiście pve :) No ale range czy mele to nie zdecyduje wiec podajcie mi najlepszego rangeda i mele.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

No to moim zdaniem mag i warrior

No z magiem się zgadzam, ale co do mele to jestem bardziej za palladynem. Czy palek będzie gorszy ? Czemu akurat warrek ?

Opublikowano

Moim zdaniem warek jest fajniejszą postacią , ale jeżeli bardziej uniwersalna to weź paladyna

Jeśli chodzi Ci o to, że palek jest uniwersalny ze względu na możliwość bycia tankiem i healem to nie zwracaj uwagę na to bo ja tylko dps'em będę grał ( może ewt. tankiem ). Chodzi mi o to, żeby ta klasa miała jak największy dps no i fajnie się nią grało :) Słyszałem, że palladyn pełni rolę supporta w cata czy to ma wpływ na jego dps ? Jeżeli war i pal nie różnią się specjalnie dps'em to chyba palka wezmę. Powiedz jeszcze która klasa jest łatwiejsza do ogarnięcia.

Opublikowano

Z tego co wiem to łatwiejszy palek bo są nawet addony dla paladyna do rotacji ;) . Ja tam warkiem nie lubiłem grać bo ciągle furi nie miałem .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Z tego co wiem to łatwiejszy palek bo są nawet addony dla paladyna do rotacji ;) . Ja tam warkiem nie lubiłem grać bo ciągle furi nie miałem .

Ok, to dziękuję za pomoc :) Palladyna wybrałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...