Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hetzer czy marder 38T

gucio6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hetzer - pancerz odbijający 5-6t gun bijący po ileś tam ;p (chyba 400 nie pamiętam)

Chcesz je do zabawy czy która linia lepsza?

Opublikowano

własnie wiem ;) kumpel go mi polecił ;d fajnie wyglada ;d chyba go kupie

bb68.png

Opublikowano

To zalezy, jezeli chcesz isc dalej to ci polecam mardera 38T (potem są dobre 7,8 i 9). Hetzer Bardziej pod kompanie juniorskie, ale Jad Tigerem(9) tez idzie zrobic postrach.

1377808813-U903831.png

Opublikowano

To zalezy, jezeli chcesz isc dalej to ci polecam mardera 38T (potem są dobre 7,8 i 9). Hetzer Bardziej pod kompanie juniorskie, ale Jad Tigerem(9) tez idzie zrobic postrach.

Tych 2 linii nie ma co ze sobą porównywać, 2 odmienne style gry. W 1 masz pancerz + działo które ujdzie w 2 masz dobre działa, ale pancerz gorszy od scoutów francuskich

Opublikowano

Dokładnie. Wszystko co ma papierowy pancerz (scouty, ta linia td itp) nie nadaje się dla początkujących. Trzeba umieć się ukrywać, znać dobre miejsca na mapie itp.

Opublikowano

z miejscowkami nie jest az tak zle ;) jestem mało doswiadczonym graczem i z tych dwoch chce wybrac lepszego do nauki gry ;) potem mam zamiar wyjsc z hetzera w gore czyli drzewko w prawo ;)

bb68.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...