-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz

Pytanie
Kutny
Kutny
Witam, mam mały problem z komputerem i dzwiękiem, otóż pewnego razu przy wlaczaniu komputera nie uslyszalem dzwieku i nastpenie wlaczylem youtube i tam go tez nie znalazlem, wszedlem na skype zadzwonilem do kolegi i tez nie slyszalem co mowi a wiec postanowilem pograc w gre i ku mojemu zdziwieniu w grze byl dzwiek, wlaczylem tez winampa z lista piosenek i tutaj tez byl dzwiek..szukalem w google przez tydzien rozwiazania ale nic mi nie pomoglo a wiec olalem to i jak chcialem czegos posluchac to poprostu sciagalem. az do dzisiejszego dnia..wlaczylem dzisiaj komputer i winampa i glucho nie mam juz dzwieku nawet w grach i muzyce z kompa. Jeżeli ktoś wie o co chodzii jak ten problem rozwiazac to prosze o jaknajszybsza odpowiedz.
Pozdrawiam i z gory dziekuje.
Dodam ze sterowniki sa najnowsze a karta dzwiekowa to realtek hd audio output (nie jestem pewien czy dobrze podalem jak zle to piszcie i zmienie)
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.