Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Usuwanie koron drzew i krzaków

dawits100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam dla was trainera który usuwa korony drzew i krzaki, a co za tym idzie, możemy lepiej przycelować.

Link: http://www.sendspace.com/file/hront4

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/719477ad3932ae5a87a18439dc2812943da757db9fffd5e7ba24a61d77f41b59/analysis/1383917329/

Gdy jesteście już w bitwie i macie odpalonego trainera to klikacie F2 aby wyłączyć drzewa. Jeśli pobierasz - zostaw like. Dziękuję :)

P.S. Gdy wyjdzie patch to po około 1 dniu wstawiam zaktualizowanego trainera :)

Wykrywa kilka virusów, ale to dlatego, że program działa tak jakby z Cheat Enginem. Wszystko działa sprawnie i hula aż się mordka cieszy.

7yoDoas.png

Opublikowano

kurde miałem to dzisiaj wstawiać ;/

Na pewno nie ma tam trojana? 7/44 to troche dużo. Sam robiłeś czy ściągłeś z jakiejś ruskiej strony? Bo jak tak to można się wirusów spodziewać

Działa - łap like

Opublikowano

Nie trzeba instalować. Odpalasz program i wota, wciskasz f2 i znikają drzewa i krzewy ;)

Opublikowano

Dodaje jeszcze, że Ctrl+F11 to kolorowy tor lotu pocisków oraz eksplozji. Ctrl+F10 Przezroczyste drzewa w trybie snajperskim.

Naszego pocisku?

ps zrób to jako moda, że nie trzeba odpalać to będzie git

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

łeeeee słabe :x I coś mi się nie wydaje, żeby był czysty bez wirusów (oprócz złośliwego kodu CE są jeszcze 2/3 trojaniki :X)

Opublikowano

łeeeee słabe :x I coś mi się nie wydaje, żeby był czysty bez wirusów (oprócz złośliwego kodu CE są jeszcze 2/3 trojaniki :X)

A co Ci się w tym nie podoba? Działa jak ma działać, wirusów żadnych nie ma

Opublikowano

Dzięki wielkie :) Wszystko działa poprawnie. Więc polecam, teraz w WoT'a gra się o wiele lepiej :)

oiph.png

Opublikowano

Oczywiście pobierając tego ,,moda" każdy wie, że ten mod jest nielegalny i możecie za to bana wyrwać?

W sumie jak KAZNA używa na CW to Wy też możecie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mod bardzo dobry też czekam z niecierpliwością :-)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

• Biter. zmienił(a) tytuł na [WoT] Usuwanie koron drzew i krzaków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...