Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Metin2 mod pl problem.

Michauuuek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem. Mianowicie Metin2.pl działa mi bez zarzutu, lecz gdy zainstalowałem do niego moda, to przy włączaniu moda jest wszystko ok, lecz przy oknie wyboru serwera zamiast "norm,busy" są tylko kropeczki. W oknie logowania wpisując id i hasło i klikając enter od razu wyskakuje mi :"błąd podczas połączenie się z serwerem". Pisałem z Kamerem. Napisał mi, że nie jest to wina moda..problem dotyczy czegoś innego. Zna się ktoś na tym? Potrafi ktoś doradzić co zrobić, żeby moda działał?

Opublikowano

Jak widać client nie może nawiązać połączenia z serwerem(wnioskuje po kropkach).

Sprawdź czy Firewall/zapora nie blokuje ci połączenia gry z internetem.

Uruchom także moda jako admin.

Opublikowano

Wszystko powinno zrobić się samo;D Masz Win 7? Jeśli Vistę to sie nie dziw, tam dziwniejsze rzeczy mają miejsce;D Spróbuj odinstalować metka z kompa, z poziomu dodaj i usuń programy. Potem zainstaluj all od nowa, ale nie instaluj tej platformy GameforgeLive, bo same kłopoty z nią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...