Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Czarna lista - mistery gifts.

Roycewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Otóż jak wiemy, event z mistery giftami powoli zbliża się ku końcowi. Pewnie wkrótce riot powprowadza podobne eventy, a z racji tego iż na forum jest sporo postów o treści "szukam kogoś do wymiany paczek", myślę że dobrym pomysłem będzie stworzenie "Czarnej listy" graczy, którzy oszukali Was z paczkami. Wiadomo jak to działa, "ej ty pierwszy bo mnie oszukasz", po czym wysyłamy paczkę, dostajemy ignore, i delikwent który miał wysłać nam paczkę znika. Jeśli ktoś z Waszych znajomych został tak okradziony też podawajcie nicki oszustów, wiadomo. A, i nie piszcie tu nicków ludzi na zasadzie "ech nie lubie go to napisze że to oszust niech ma!". Liczę na uczciwe posty.

Tylko proszę o szczerość i dostosowanie się do wzoru, ja będę zbierać Wasze posty i edytować w pierwszym poście listę.

Wzór:
Nick - Serwer - Ilość paczek

xx

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Wychu*ali Cie i zakładasz temat? Może tylko Ty jesteś taki naiwny/a?

Mnie nikt nie oszukał, chyba nie warto trzymać tego tematu.

Opublikowano

Wychu*ali Cie i zakładasz temat? Może tylko Ty jesteś taki naiwny/a?

Mnie nikt nie oszukał, chyba nie warto trzymać tego tematu.

Wyruchał to Cię tata jak byłeś mały.

Niie, nie dałem się nabrać, ale znajomi dali, podopisuję jeszcze dzisiaj nicki. Ja nie wydaję grosza na gry komputerowe. Jesteś kolejnym polaczkiem bez miłości w rodzinie który dopierdala isę do innych na forum? Czy po prostu udajesz takiego debila?

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...