Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie akumulatory do pada ?

Dro.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy te akumulatory http://allegro.pl/ladowarka-baterii-aa-aaa-4x-akumulatorki-gratis-i3617491855.html beda pasować do kontolera xbox'a ?. i drugie pytanie miał ktoś styczność z nimi,ile trzymają itp?. i czy warto kupować w takie tanie akumulatory, czy jednak lepiej inwestować w coś droższego a być może lepszego ?

Pozdrawiam.

d9be640dd2673362.png

Opublikowano

Pasować będą, bo w końcu to zwykłe baterie jak wszystkie inne.

Jednak ja nie używam akumulatorków w padzie, kiedyś używałem to co tydzień wymieniałem baterie.

Teraz używam jakichś Duraceli i nie pamiętam nawet kiedy ostatni raz wymienialem baterie xD

Opublikowano

popieram, osobiście wolę wydać te kilka złotych na baterie, niż pierdzielić się z akumulatorkami...
też polecam Duracell tygodniowy maraton z GTA V granym po kilka/ kilkanaście godzin dziennie i nie pały :P (wyłączone wibracje :P )

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ja też nie narzekam na baterie Duracell które zresztą dostałem gdy kupiłem konsole, nie wiem ile już godzin ogólnie grałem na tych bateriach ale myślę, że będzie to już sporo czasu ( jak dla mnie :D ).

Ogólnie gram tak 2-3 razy w tygodniu po nawet 4-5 h :D a konsole mam od 3 tygodni, więc nie jest źle :D

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja ci polecam kupić jeden akumulator... kosztuje ok 20zł i masz akumulator + kabel ladujacy ... ten akumulator zastępuje ci cały magazynek na baterie. Akumulator 3ma do 35godzin (na max. ustawieniach) ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...