Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Drony i Kredyty

szareaza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam dwa pytanie dotyczące dronów i kredytów więc:

1. Ten 1 dron za kredyty ile moze osiagnac poziomow? nie mozna pozwolic zeby dron mial 100% szkod bo caly zniknie ta? Czy tylko za uridium mozna naprawiac? Czy jakos sie zwieksza potem wartosc drona zeby go po prostu sprzedac i kupic se nowy?

2. 8 lvl , leona jak zbierac dobrze i szybko i duzo kredytow?

Witam i Pozdrawiam.

Opublikowano

1) jak masz 100% uszkodzenia dronów to są kaput / jedynie irysy te za uridium mozesz naprawic

2) na takim lvl cięzko jest szybko zarabiac dopiero na późniejszym etapie jest latwo

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Jak bede 100% to znikaja ta? a nie mozna jakos ich naprawic przed 100%? I jakby eventualnie i znikl dron to koszt nastepnego spadnie normalnie ta?

Witam i Pozdrawiam.

Opublikowano

W tym co mówi Weezy jest większość prawdy na temat niszczenia dronów.

Jest chyba 1% na to że drony zostaną natychmiastowo zniszczone, ale na to jest tak niska szansa że w ogóle się nie przytrafia.

Ale mojemu koledze z klanu się to przytrafiło :/

Miał 68 % zniszczeń na 8 irisach (chyba były ulepszone) i wszystkie mu padły na raz :/ a miał tylko 2/3 zniszczeń

Więc o ten mały 1 % się za bardzo nie martw bo flaxy to można kupić w każdej chwili, ale gorzej z irisami i to ulepszonymi

Opublikowano

Dobrze piszesz VRU, flax'ów możesz kupić full i w miarę możliwości stopniowo co jakiś czas naprawiać po jednym potem po 2 aby nie być wciąż na - przez zniszczenia twojego statku.

Opublikowano

Drony pękają nawet jak mają 0 % uszkodzeń.

@UP.. Nie wiem kto CI powiedział, że jest 1% szans na pęknięcie odrazu dronów.. Nie ma czegoś takiego.

Drony mogą pęknąć odrazu jeśli dostaniesz hita minimum 300k ; ).

Opublikowano

Nie wiem skąd wy macie teorie na temat pękania, dochodzi do 100% i pęka a nie, że ma 67% i nagle bum.

Czasami dodatek nawali to może pęknąć ale nie pęknie (nigdy) jak sam pilnujesz.

Drony pękają nawet jak mają 0 % uszkodzeń.

@UP.. Nie wiem kto CI powiedział, że jest 1% szans na pęknięcie odrazu dronów.. Nie ma czegoś takiego.

Drony mogą pęknąć odrazu jeśli dostaniesz hita minimum 300k ; ).

Ja dostałem hitsa 1kk i moje drongi miały 97% uszkodzonga i mi pęgły ;-; Oczywiście to jest sarkazm.

pyhvh7E.png

Opublikowano

@Up, Szymon tutaj się mylisz, obstawiam, że krótko grasz i nie trafiłeś jeszcze na kogoś na podwójnych boosterach z full lf4 co potrafi wymieszać 300k, wtedy drony odrazu pękają, chyba, że masz cpu na naprawe dronów..

Opublikowano

Dobra, to jeśli ten na JPA jeden typek zadawał po 500k i jakoś drony jeszcze ma ... Moim zdaniem to co mówisz prawdą nie jest.

Albo to jest bug albo poprostu jest coś takiego jak natychmiastowe niszczenie dronów tylko nikt nie wie kiedy zadziała

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry że robię odkop, ale chcę was wszystkich uświadomić

DRONY PĘKAJĄ TYLKO I WYŁĄCZNIE PRZY 100% USZKODZEŃ

Wiem to na pewno, bo koledze raz rąbły przy 50 - napisał do supportu, to dostał odpowiedź, że pekają przy 100% i że próbuje oszukać adminów

Napisał więc do niemieckiego supportu, a oni sprawdzili dokładnie wszystko i oddali mu irki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...