Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki servera Norystt.pl

ScQr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[email protected]łem ten server z jego administracją :] Po czym odszedłem robić swój własny bo nie mogłem znieść faktu, że sponsorek Art, który nie ma dostępu do panelu dedyka rozkazuje każdemu co ma robić. Po 2. Nie wiem wgl. jak on śmie się nazywać sponsorem. Sponsor to osoba, która ma dostęp do panelu dedyka bo go kupuje. Jest on zwykłym oszustem i tyle ;/

1605575.jpeg

Opublikowano

Stary jak by byl oszustem to by dzisiaj serwer nie startowal ja nic nie wiem w sumie na ten temat ale mysle ze art jest dobrym sponsorem i sobie podowawales troche ..

Opublikowano

Stary jak by byl oszustem to by dzisiaj serwer nie startowal ja nic nie wiem w sumie na ten temat ale mysle ze art jest dobrym sponsorem i sobie podowawales troche ..

Po 1. Sponsor ma dostęp do panelu dedyka. Po 2. Dobrym sponsorem? Tylko sponsor sponsoruje nie miesza się do servera.

@Up. OOO Pan KuXeT co pierw robi ze mną potem wraca. Dwulicowiec.Hhahah kradzione ? Miałem dostęp do dedyka więc zrobiłem sobie kopie jak by mnie wywalili lub w innym przypadku :]

1605575.jpeg

Opublikowano

@Up: tyle ci powiem ze jestes zwyklym dupkiem ktory nic nie umie zrobic po za kradnięciem czyjejś pracy :)

@Edit: Co do "Wspolnej pracy z tb" to tylko chodzilem za toba i patrzalem co ty wyrabiasz z tymi plikami i nawet nie umiesz ich wykorzystac tylko wrednie publikujesz czyjąś prace

Opublikowano

Po 1. Sponsor ma dostęp do panelu dedyka. Po 2. Dobrym sponsorem? Tylko sponsor sponsoruje nie miesza się do servera.

@Up. OOO Pan KuXeT co pierw robi ze mną potem wraca. Dwulicowiec.Hhahah kradzione ? Miałem dostęp do dedyka więc zrobiłem sobie kopie jak by mnie wywalili lub w innym przypadku :]

wez przestan to juz jego sprawa czy chce miec dostep czy nie ciebie to powinno nie obchodzić ...

Opublikowano

@Up: tyle ci powiem ze jestes zwyklym dupkiem ktory nic nie umie zrobic po za kradnięciem czyjejś pracy :)

Gdyby nie ja to by wgl. server Norystt.pl nie istniał wraz z plikami. Widzisz mam pliki mogę z nimi robić co chcę. Udostępniłem je tylko na prośbę arta :]

1605575.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...